x

BOJANINA DRUGARICA SUMNJA U PRIČU O SAMOUBISTVU?! Ostavila potresnu poruku!

Bojana Milanović (24) vojna bolničarka, koja je izvršila samoubistvo u petom mjesecu trudnoće u kući svog vjerenika u Dublju, ostavila je u suzama porodicu, rođake i prijatelje. Jedna od njoj bliskih osoba na Fejsbuku je ostavila potresnu poruku u kojoj se oprašta od Bojane, ali i izražava sumnju u zvaničnu verziju događaja.

- Ne. To nije istina što kažu... to nas samo zavarati hoće, da na vječnu otišla si stražu, u petome mjesecu trudnoće. Da na sebe podigla si ruku. Ti to nikad učinila ne bi, to je neko napravio buku, onaj ko je naudio tebi. Trebali smo dočekati svate, ti anđele, boginjo u ženi, mjesto toga, mjesto sreće za te, svi su vijenci crno ispleteni.


- Ja to sanjam. Daj probudite me. Ti ne ideš tamo gdje su mrtvi. Prolazno je ovo nevrijeme. Ne. Ti nisi, u nizu od žrtvi - glase stihovi, ispod kojih je ispisano Bojanino ime.

Podsjetimo, pripadnica Vojske se ubila samo šest dana pred vjenčanje. Ona je pucala sebi u glavu iz vjerenikovog karabina. Još uvijek nije poznato zašto je sebi odlučila sebi da oduzme život, a iza sebe nije ostavila oproštajno pismo. Bojanino tijelo pronašao je vjerenik Joviša Marinković, nakon što se vratio s posla.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.