x

Bosanac razvaljuje po švicarskim klubovima, a svojom pjesmom "Moje lane" budi najljepše emocije kod svih parova! (VIDEO)

Muzičar porijeklom iz Cazina - Sefe Seferagić je dugo vremena omiljeni u švicarskim lokalima gdje priređuje fenomenalne žurke, a sada je objavio i svoj prvenac. Pjesma "Moje lane" je za kratko vrijeme postala hit i izazvala pažnju svih, a najveće oduševljenje je izazvala kod sretnih i zaljubljenih parova. Sefe ima autentičnu boju glasa, tako da je numera upečatljiva i privlači pozornost na prvo slušanje. 


Sefe Seferagić je dobro poznato ime u švicarskim lokalima gdje je rado viđen gost. Svojim vokalom privlači pažnju jer ima karakterističnu boju glasa koja jako podsjeća na Acu Pejovića, a sve je to dobro uklopljeno u emociju koja izlazi iz njega. Ovaj mladi muzičar vuče bosanske korijene, a dugo godina je posvećen muzici, te je uz veliku podršku svih oni koji ga slušaju i koji su složni kako "razvaljuje" na terenu odlučio da snimi prvenac.

"Moje lane" je pjesma koja je dobila samo pozitivne komentare, a interesantno je kako je muziku i tekst radio upravo sami Sefe. Za aranžman se pobrinuo čuveni Endži Mavrić, a spot Vedad Jašarević. Mladi pjevač već radi na novom projektu, tako da je očekivati i novu pjesmu. 

Nema sumnje kako će sretni i zaljubljeni parovi uživati uz "Moje lane", a ako vam se dopada rad talnetovanog pjevača možete ga zapratiti:

Facebook: 
https://www.facebook.com/seferagic.sefe

Instagram: 
https://www.instagram.com/sefeseferagic/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.