x

Brena i Saša nisu ni posjetili Darka!

Čelnici "Grand produkcije" Saša Popović i Lepa Brena nisu se udostojili da dođu u KBC Zemun, gdje se Darko Lazić od utorka bori za život.

Iako je pobjednik četvrte sezone njihovog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" donio njihovoj produkciji ogromnu gledanost, popularnost i još veći profit kao jedan od najtraženijih i najplaćenijih mladih pjevača ove produkcije, njihova podrška ovoga puta je izostala.

Čak se ni Žika Jakšić, koji je producent ovog megalomanskog projekta, nije pojavio ispred produkcije čiji je Darko član još od 2009. godine.


- Velika je sramota da se niko od njih nije pojavio da pita kako je Dare, da li nešto treba, da li je sve u redu. Znamo da ne može niko da ga posjeti, ali to ne znači da njegovima nije potrebna podrška i lijepa riječ. Kako su se kolege poput Đanija, Andreane Čekić i muzičara Mikice Gačića pojavili ispred bolnice. Njima nije bilo teško da dođu kao podrška. Darko je "Grandu" kao pobjednik "Zvezda Granda" donio ogromnu gledanost, a da ne pričamo o profitu. Zna se da je on najplaćeniji mladi pjevač "Granda" i najtraženiji na romskim veseljima, gdje se mlate ogromne pare.


- Tada im je bio dobar, a sada kad se bori za život, gdje su? Oni misle da je poruka podrške dovoljna poslije svega. Darkova porodica je zgranuta ovim činom i jako ih je pogodilo to što se čelnici "Granda" nisu baš zainteresovali za njegovo stanje - kaže izvor blizak porodici Lazić.


(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top