x

BRENA OTKRILA DA SE POVLAČI KAD SE PRIJA PORODI: Vijest rastužila sve ljubitelje njenih pjesama!

Lepa Brena sinoć je  koncertom proslavila 58. rođendan, a prije izlaska na scenu obratila se okupljenim novinarima i otkirla planove za godinu koja joj predstoji.

Pjevačica je istakla da je ovaj koncert, koji će ponoviti i večeras, takođe, u "Štark Areni" u potpunosti njena zamisao i da je sama sve iskontrolisala:


- Mislim da je ovo pravi način da proslavim svoj rođendan sa svojom publikom i naravno sa vama jer da nije mene ne bi bilo Lepe Brene, a da nije vas koji to objavite... Znate, to je mene dovelo ovdje. Kada radim ovako velike koncerte, vjerujte mi da je to veoma psihofizički naporno, a ja sam frik kontrol. Naravno da sam ja frikkontrol kada ja sve to sama osmislim, za razliku od nekih drugih ličnosti iz svijeta šou biznisa koji imaju nekoga da im to sve osmisli - istakla je Brena koju su novinari pitali da li iščekuje rođenje malog Aleksandra, sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.


- To je nešto što je naemotivnije što je stiglo poslije njihove svadbe. Kada bude bio taj mart mjesec, sigurno je da ću uzeti apsolutan neki odmor da bih to lijepo doživjela. Mi toliko radimo da niti imamo vremena da tugujemo za ono što nas boli, niti imamo vremena da se radujemo onome što čovjeka usrećuje - istakla je zvijezda bivše Jugoslavije.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.