x

Brena se bacila na voćarstvo: Gaji jabuke i dijeli ih komšijama! (FOTO)

Lepa Brena ovog ljeta ima dosta nastupa koji su još ranije zakazani, ali i pored toga uspijeva da nađe vremena da provede sa porodicom u njihovom domu na Bežanijskoj kosi.

Ona još uvijek nije otišla na čuveno žensko krstarenje koje praktikuje svake godine s drugaricama, pa se opušta u svom voćnjaku. Vlasnica "Grand produkcije" oduvijek ističe da se najljepše osjeća u dvorištu svoje luksuzne vile, koje je ogromno i prepuno cvijeća, raznih voćki i zelenila.

Ono što je zanimljivo jeste to da Živojinovići obožavaju da se angažuju oko uzgajanja i održavanja, mada imaju i stručnu pomoć.

Lepa Brena posebno je ponosna na nekoliko stabala jabuka iz njenog dvorišta, koje svake godine rode u tolikoj mjeri da moraju da ih dijele komšijama i ljudima koji dolaze kod njih u goste.


"Ove jabuke smo mi posadili, a posadićemo ih još. Mi ih beremo, pa ih onda dijelimo onom ko dođe kod nas", rekla je Brena u video-klipu koji je snimio njen prijatelj.

Kada vremenske prilike dozvole, pjevačica se rado kupa u velikom bazenu, koji je poseban ukras u njihovom dvorištu.

"Napokon je opet sunce i stvarno uživam u današnjem danu. Opuštena sam i punim baterije za sve poslovne aktivnosti koje me očekuju", poručuje balkanska zvijezda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.