x

SKANDAL

Brendon olajavao bivšu drugaricu: Maja bila trudna sa biznismenom čije ime kad se spomene svi stoje mirno!

Nekadašnji prijatelji Maja Marinković i Branislav Radonjić Brendon došli su do toga da pored prozivki na račun izgleda, prijete jedno drugom batinama, a malo fali da se u sve umiješa i njen otac Taki, jer ipak ne može da dozvoli da mu neko toliko vrijeđa kćerku, pa još javno.

Brendon je istakao da Janjuš nije bio jedini sa kim je Maja spavala, a nakon toga je zatrudnila.

- Rekla mi je da nije sigurna sa kim je zatrudnila, da je pored Janjuša u opticaju neko treće lice, i da je zato ab.rtirala. Odlučila je da ab.rtira to dijete, ali o svemu tome nije željela meni da priča u vlogu, nego je to htjela da bude u najgledanijoj emisiji da bi ona ispala žrtva, a ustvari je manipulator. Poenta je bila da ocrni Janjuša kod naroda. Inače, njen plan sa trudnoćom je bio da pridobije Janjuša jer je znala da je slab na djecu. Protiv sam javnog propagiranja ab.rtusa i silikonskih s..a. Generalno, ti rijaliti ljudi imaju neki sindrom da se viđaju poslije šoua i da međusobno imaju intimne odnose - izjavio je Brendon za "Svet" prenose mediji, dok njegov prijatelj otkriva detalje o ocu Majinog djeteta.


- Brendon mi je rekao da je to neki biznismen, jako moćan, svi ga znaju. Nije javna ličnost, ali u gradu kad kažeš njegovo ime, svi stoje mirno. Maja se vidjela sa njim nekoliko puta i zatrudnila. Još neće da otkrije o kome se radi, kaže da to čuva kao keca u rukavu i da će otkriti ako bude morao ili ako ga Maja bude napadala - priča navodno Brendonov drug.


Sa druge strane, Maja tvrdi da je to sve laž i već je zvala advokata da sudu podnese tužbu.

- Nemam namjeru da se javno prepucavam sa nebitnim likovima poput Brendona, koji izmišlja laži zarad malo pregleda na Jutjubu. On je dno od čovjeka. Smarao me je najstrašnije da snimamo te njegove videe. Pošto nisam mogla, onda je ispričao laži. Sve što je rekao je laž i biće tužen zbog toga - pričala je Maja.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.