x

Brenina snajka odrasla je u selu kod Brusa: Brala kupine za dnevnicu od 20 eura!

Snajka Lepe Brene Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gdje i sada živi njena porodica, koju ona često posjećuje. Djevojka Viktora Živojinovića ima 26 godina, studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka, i njih dvoje su u vezi skoro godinu dana.

S obzirom na to da je njihov odnos stabilan i da Sandra od pojave korone u Srbiji živi u Breninoj vili na Bežanijskoj kosi, odlučili smo da posjetimo Budilovinu i da se malo više raspitamo o njoj, piše Kurir.

Porodica Miljaković živi u blizini centra sela, njihova porodična kuća je poprilično velika, zidana od cigle i s prostranim dvorištem. Roditelje nismo zatekli kod kuće, ali su nam komšije ispričale ponešto o njima.


Sandra je najmlađe dijete i ima dva brata - Marka i Miloša. Marko je završio Mašinski fakultet u Kragujevcu, gdje i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu i radi sa ocem Zvezdanom Miljakovićem u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma. Majka je domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.


Sandra je, priča naš sagovornik, bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, nakon čega se upisala na Filološki fakultet, studira srpski jezik i književnost. Uvijek je bila uzorna djevojka, radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 eura i niko je ne pamti po skandalima. Mještani još nisu vidjeli Viktora Živojinovića u selu, iako njegova djevojka često dolazi da obiđe porodicu.


Uspjeli smo da stupimo u kontakt i sa Sandrinim ocem Zvezdanom, koji nam je u ljubaznom razgovoru otkrio da je oduševljen kćerkinim izborom.

"Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, djeluje mi da je lijepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo vaspitana, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primjer. Zna i da kuha, skoro je kuhala slatko, bila je u Budilovini prije dvije nedjelje", kaže ponosni tata i dodaje da, iako njegova mezimica boravi u Breninoj kući, tamo se nije zvanično preselila.


"I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili vjerovatno zbog koronavirusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i njegovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je cijelu kuću, oprala zavjese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala", kaže Zvezdan.

S obzirom na to da je najmlađe dijete, pitali smo Miljakovića da li su on i supruga razmazili Sandru.

"Mi smo se trudili da je lijepo vaspitamo, malo smo je razmazili jer je najmlađa. Ja sam priželjkivao da treće dijete bude kćerka i ispunila mi se želja. Ona je ista ja, liči na mene i ponosan sam na nju", završava Zvezdan. 

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.