x

ZGRANULO JE ONO ŠTO SE DESILO

Breskvicu gađali sa čim su stigli, a Luna Đogani zanijemila od šoka: Svima poručila jedno!

Mlada pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica doživjela je veliku neprijatnost jučer tokom nastupa na festivalu "Belgrade Music Week".

Breskvicu su gađali satom, flašama, ali i granama. Sličnu neprijatnost doživjelo je mnogo izvođača, poput Senide, Vojaža i Eme Radujko, a Breskvica se danas oglasila na svom Instagram profilu.

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sad sad legla, zdravstveno stanje mi je katastrofa. Mislim da sam ipak uspjela nešto da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pjevali. Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... Ostala sam bez cipela, pa sam cijeli nastup pjevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim. Temperatura ipak preuzima ovdje - rekla je Breskvica.


Jedan na Breskvicu, koji je šokirao Lunu Đogani, pobjednicu "Zadruge 2". Đoganijeva ga je podijelila na svom Instagram profilu i osudila omladinu koja je napadala pjevače.

- Bukvalno, ovo je današnja omladina. Bravo za nas - napisala je Luna ironično.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.