x

Buba Corelli opleo po Sandri Africi,JK,Radi,MC Stojanu!

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli je poznati sarajevski reper, predstavnik hip hop underground scene za kojeg mnogi kažu da je jedan od najkontroverznijih na našim prostorima.  Također, njegov talenat je neosporan, pa i ne čudi što je omiljen među rajom. Muzikom se aktivno bavi od 2004. godine, kada je snimio svoju prvu pjesmu, a njegova stvar `Oh No` iz 2011. godine postala je pravi hit na YouTubeu. Surovo iskren, krajnje duhovit kao uvijek, Buba Corelli u svom stilu u intervjuu za ekskluziva.ba portal priča o planovima, a nije izbjegavao pričati o intrigantnijim stvarima. Između ostalog, kaže kako često prima nemoralne ponude, a prokomentarisao je i Sandru Afriku sa kojom se već duži vremenski period ne gotivi. Ipak, kaže kako bi prije završio u krevetu sa Jelenom Karleušom. Dodao je i kako ne bi smio prići Radi Manojlović, jer se boji da će ga Milan Stanković tražiti po Alipašinom Polju, kao i to da nikada ne bi udarao žene kao Al Dino. Da može vratiti vrijeme, nikada ne bi poslušao MC Stojana. U nastavku pročitajte cijeli razgovor. 

- Prije svega, pozdrav. Na početku intervjua, da te pitamo: možemo li očekivati surovu iskrenost od tebe po čemu si javnosti itekako poznat?
Naravno kao uvijek.

- Nedavno si izbacio novu pjesmu koja je rađena u saradnji sa mostarskim reperom Mayerom. Kako si zadovoljan prolazom pjesme?
S obzirom da pjesma nije komercijalna zadovoljan sam prolazom. Za nju ćemo uskoro raditi spot. Mayer i ja se iskreno nadamo da će se svidjeti ljudima.

- Šta misliš, koja pjesma te najviše proslavila?
Pa realno pjesma ``Oh, No`` je bila odskočna daska, ali ima tu i pjesama kao što su: ``Kim Kardashian``, ``Dižite upaljače``, ``Nevina``, i tako dalje..., a koje su dosta popularne kod raje.

- Postoji li pjesma za koju se kaješ što si je snimio?
Postoji. 

- Nedavno je jedno istraživanje pokazalo kako si treći na listi u BiH prema broju fanova. Imponuje li ti to, i šta je to čime si pridobio publiku i to poprilično rekordnom brzinom?
Pa naravno da imponuje. S obzirom da me prije dvije godine skoro niko nije znao, a publiku sam pridobio radom i trudom.

- Kako gledaš na žene, s obzirom da kroz tvoje pjesme mnogi to shvataju da su one samo za jednu noć. Tačnije, kada je u pitanju privatnost kako gledaš na njih, kakav si po tom pitanju i imaš li djevojku?
``Prave`` žene se trebaju poštovati i cijeniti, ali ja u svojim pjesmama pričam o ``drugoj vrsti`` žena koje same sebe ne poštuju, pa zašto bi onda i ja? A djevojku imam, u vezi sam skoro pet godina i to je ``prava`` žena.

- Znamo da si omiljen među ženskim dijelom publike, da li si imao nemoralnih ponuda od djevojaka koje te vole, i ako da, kako si reagovao na njih?
Imao sam raznoraznih ponuda, čak i seks sa više djevojaka odjednom... Ma, ne reagujem, ne odgovaram na te ponude.

- Aktuelne su ljetne avanture, postoji li kod tebe takvih šema, privođenja djevojaka na jednu noć ili nešto slično?
Kao što sam rekao ponuda ima, ali takve šeme proslijedim samo svojim drugovima.

- Publika Corellija poznaje na sceni, zna njegove pjesme, no kakav si ti zaista privatno?
Privatno sam sve suprotno od Al Dina, ne udaram žene, ne pjevam o koprivi i ne sviram gitaru.

- Šta privatno ``voliš`` da slušaš od turbo-folk muzike?
Inače ne slušam, ali ima nekih stvari koje mi zapadnu za uho kao grozote od Jelene Karleuše. Tekstovi su joj grozni, ali ima nekih melodija koje stvarno uđu u uho, kao što bi i ja htio da uđem u nju.

- Znamo da se ti i Sandra Afrika međusobno ne gotivite. Da li si čuo njen posljednji singl `Devojka tvog druga`, da li si pogledao spot? Šta kažeš na pjesmu i spot?
Ne znam stvarno što me ona ne gotivi. Čuo sam i vidio. Pjesma je jako poučna, spot također. Costijeve cipele su jako interesante, kao i njeno iskvarcano dupe.

- Kada bi se zadesio na istom mjestu sa Sandrom, kako bi reagovao? Da li bi prišao, šta bi pričali, možda postoji šansa da se automatski zaljubiš u nju?
Ne kupim Miletove otpatke, a ni Costijeve.

- Da li bi volio imati seks sa njom, postoji li šansa da završite zajedno u krevetu?
Prije bi Jecu.

- Možda bi radije spavao sa Milicom ili Radom, s obzirom da si nedavno izjavio kako imaš njihov poster u sobi? Šta će ti posteri od njih dvije u sobi, da li te njihove slike inspirišu na stvaranje novih pjesama?
Milica ne znam ni ko je, a s Radom ne bi jer se plašim da me Milan Stanković ne dođe ganjati po Alipašinom, da me izudara torbicom, svojom novom pederušom - Pradinom.

- Najneobičnija/najluđa stvar koju si uradio u životu?
Poslušao pjesmu od MC Stojana. Ne bi nikome preporučio.

- Da možeš vratiti vrijeme, da li bi bilo šta promijenio?
Ne bi poslušao pjesmu od MC Stojana.

- Da li bi prihvatio poziv za učešće u nekom rijalitiju, naprimjer u `Farmi`, to je ono što je top tema ovih dana?
Ne bih, jer nije seoski život za mene, a i ljudima bi bilo bolje da zovu humanitarne brojeve da spase nečiji život, a ne da glasaju ko će da ispadne ili ostane na ``Farmi``.

- Šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu?
U narednom periodu izbacujemo ``G-Recordz`` album na kojem će biti Tanjo, Psiha Delikvento, Loš Sin i ja. Zatim E.P ``SA Sin City`` zajedno sa kolegom i bratom Jalom, u našem novootvorenom studiju ``RedEyeVision``. Tu je i nekoliko solo projekata i spotova. Počeo sam da radim pjesmu zajedno sa producentom Damirom Jahićem, za pjevačicu Mirelu Rellu Šalaku. Na toj traci ću joj gostovati i u planu je da se ta pjesma izbaci odmah sa spotom. Sve bi se ovo trebalo završiti u narednih mjesec do dva, tako da očekujte dosta novih projekata.

Autor: Elvedin Ribić
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.