x

pozadina skandala

BUBAMARA NAGOVORILA FUTU DA UGASI JUTJUB KANAL KARLEUŠI! Dara smjestila bivšoj drugarici zbog pokojnog Laće: Ona je smrad od žene!

Dara Bubamara je glavni krivac što je Aleksandar Futa Radulović prijavio Jutjub kanal Jelene Karleuše zbog navodne zloupotrebe autorskih prava, pa je zbog toga i ugašen samo nekoliko dana pred objavljivanje njenog novog albuma "Alfa".

Kako Kurir saznaje od dobro obaviještenog izvora bliskog Dari, ona je s Futom u stalnom kontaktu i nakon smrti njegovog sina Milana Laće Radulovića, čiju je smrt jako teško podnijela. Kad je u jeku afere "Koka roka" Jelena javno otkrila da je pokojni Laća zloupotrebljavao opijate, kao i da je dvaput prodavao tekstove koje mu je ona već platila, a od kojih je jedan završio i kod Dare, Novosađanka je odmah o tome obavijestila i Futu.

Očekivano, on je ovo teško podnio, pa je riješio da se osveti Karleuši, iako je ona tokom cijele karijere sarađivala s njegovom pokojnom suprugom Marinom Tucaković.


- Dari je teško pala iznenadna Laćina smrt. Kad je pozvala Futu da ga obavijesti šta je Karleuša pisala, rekla mu je i da je prije smrti JK slala Laći poruke da će se sam ovjeriti i prije nego što ga ona tuži zbog kršenja ugovora. U tom razgovoru ju je nazvala "smradom od žene" i odmah mu je predložila da Jeleni zabrani da izda Laćine pjesme koje je on radio za njen novi album - priča sagovornik i dodaje kako je Futa reagovao na sve što mu je Bubamara ispričala.


- Futa je pobijesnio kad je čuo sve što mu je Dara ispričala. Bio je van sebe. Nikad u takvom stanju nije bio. Odmah je prihvatio Darin prijedlog da ne dozvoli da se Laćine pjesme objave na Jeleninom novom albumu, na šta je imao pravo jer je on njegov jedini nasljednik. Angažovao je i advokate, pa je ubrzo nakon toga Jelenin Jutjub kanal ugašen, odnosno na njega je stavljena restrikcija zbog navodne zloupotrebe autorskih prava koje ima njegova pokojna supruga na Jelenine pjesme. Konkretno, kanal je tri puta prijavljen, što je značilo njegovo automatsko gašenje. Eto, to je bila njegova osveta Jeleni, i to pred jedan od najvažnijih momenata u njenoj karijeri. A svemu je kumovala Dara - završava izvor.

Pozvali smo i Daru i Futu za komentar, ali oni nam se nisu javljali na pozive, piše Kurir.


Podsjetimo, Jelena se odmah nakon gašenja Jutjub kanala oglasila za medije i istakla da je razočarana onim kroz šta prolazi s Marininim suprugom.

- Moj Jutjub kanal će, naravno, uskoro biti vraćen. Suprug Marine Tucaković pokušava ucjenom i prevarom da se bespravno okoristi o minuli rad pokojne supruge i da me reketira, ali to mu neće poći za rukom. Umjesto da ga gorka sudbina nauči da bude bolji čovjek, on je pokazao svoje bolesno gramzivo, pohlepno lice. Njim se sad bavi sud i moj advokatski tim, a i karma. Na ovu temu se više neću oglašavati jer mi je to ispod časti - rekla je JK za domaće medije, dok je njen PR na temu Laćine pjesme poručio:

- Mnogo pitanja na temu pjesme "Runde", to se zahvalite Futi - aludirajući na to kako zbog Futinih poteza ona neće dobiti svoje mjesto na albumu "Alfa".

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.