x

EVO KAKO SE SNAŠLA

Bujna Slavonka zbog svojih oblina hit je i u svjetskim medijima

Klaudija Rivijer privlači pažnju domaćih i svjetskih medija svojim raskošnim dekolteom, za koji kaže da je potpuno prirodan

Slavonka Klaudija Rivijer (Claudia Rivier) pažnju domaće javnosti privukla je prije nekoliko godina svojim bujnim oblinama i interes za nju ne jenjava, a priča o njoj proširila se.


Naime, 27-godišnja Klaudija tvrdi da su njene raskošne grudi prirodne, a njene fotografije sada su osvanule na stranicama jedne medijske agencije.

Pišu kako su njene obline sto posto prirodne i da, osim nekoliko filera u usnama, koje je stavila prije dvije godine, ništa na sebi nije dirala. Prenose i da Klaudija nije sigurna koja joj je tačna veličina košarice i da je zapravo odustala od grudnjaka.


Klaudiju na Instagramu prati više od milion ljudi, a zbog svojih nevjerovatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

- Ni u milion godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo šta drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma - napisala je Klaudija na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerka.


Mlada Slavonka nametnula se i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske tokom Svjetskog prvenstva u Kataru i opaka je konkurencija Ivani Knoll.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.