x

Caffe Bar No Exit priredio mega dernek: Novi ambijent oduševio prisutne!

Ako se pitate gdje vas očekuje najbolja sezona provoda donosimo vam odgovor. Caffe Bar No Exit u u Vogošći je bez sumnje pravo mjesto za vas, a u potpuno novom ambijentu i ruhu očekuje vas daleko najkvaliteniji vid provoda. U to smo se uvjerili i 08.marta kada su u proširenom ambijentu prelijepog Caffe Bara No Exit nastupali Mirela Šalaka i Muamer Bjelak. Inače, bitno je spomenuti kako Caffe Bar No Exit pored prelijepog ambijenta ima i svoju kuhinju iz koje možete poručiti ukusna i kvalitetna jela, u što ćete se, dijelom, uvjeriti i kroz našu fotogaleriju.

Caffe Bar No Exit

Jošanička 125 a adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Sve što je potrebno za dobar provod u Caffe Baru No Exit jeste vaše dobro raspoloženje. A toga je bilo i kada je upriličena fenomenalna osmomartovska zabava uz Mirelu Šalaku i Muamera Bjelaka. Ekipa je napravila vrhunsku žurku, a atmosfera je dovedena do usijanja. Dobro raspoloženje je bilo itekako vidljivo, pa nema sumnje kako su svi uživali.

 

Svakako da je to bio provod kakav bi svako poželio, a što je najbitnije svi se raduju novom druženju, jer su svi bili puni pozitivnih utisaka. Caffe Bar No Exit je tu noć za svoje goste priredio i ubjedljivo najbolje ponude, a zasigurno će i ubuduće privlačiti dosta ljubitelja kvalitetnog provoda, jer nas očekuje prava senzacija ekskluzivnih događaja, naročito sada kada je zasjao u novom ruhu.

 

Tako Caffe Bar No Exit u subotu, 26. marta poziva sve ljubitelje dobrog provoda da dođu i uživaju u nastupu Kemala Hasića.

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.