x

CAR PUCA OD LJUBOMORE ZBOG MAJE I ANĐELA: Krišom prati svaki njihov korak, ne može da je gleda sa drugim!

Filip Car uhvaćen kako prati Maju i Anđela u Eliti, zbog ovoga je raskinuo sa Aleksandrom?!

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Aleksandra Nikolić i Filip Car su par čiji je ljubavni život bio pod lupom javnosti od samog početka njihove veze.

Svojim brojnim svađama i raskidima, privlačili su pažnju medija, ali su uspeli da pronađu mirnu luku i nastave svoju romansu.

Međutim, nedavno su se pojavile glasine na društvenim mrežama o mogućem raskidu njihove veze, što je izazvalo pravu pometnju među njihovim fanovima.

Iako je Aleksandra to momentalno demantovala, čini se da je ipak došlo do skandala u Crikvenici, a na društvenim mrežama se pojavio snimak, koji dokazuje da Filip Car i dan-danas nije preboleo Maju Marinković, koja je u Eliti priznala da je i dalje zaljubljena u njega.

Naime, tokom jučerašnjeg fotografisanja za Novu godinu, Maja i Anđelo Ranković pozirali su zajedno, u vrlo provokativnom izdanju, a Filip Car se potrudio da sve to isprati, pa je "na kvarno" gledao objave Maje i Anđela.

Fan-stranice su sve to zapazile i objavile, a mnogi su posumnjali da je upravo to razlog iznenadnog raskida Aleksandre i Cara.

Da podsetimo, Aleksandra i Car su već raskidali zbog Maje Marinković, kojoj je Filip neprestano pisao, dok je Marinkovićeva bila "na slobodi", odnosno van rijalitija, a očigledno ga i sada zanima šta ona radi i kako se ponaša na imanju u Šimanovcima, gde su se i upoznali.

Ove objave izazvale su opštu pometnju na društvenim mrežama, a kako je Nikolićeva reagovala na iste - ostaje nam samo da naslutimo.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


republika.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.