x

STAVILA TAČKU

Ceca me je rodila prije Veljka i Anastasije, pa me je predala: Pjevačici dosadilo da je upoređuju s Ražnatovićkom, pa svima odgovorila!

Pjevačica Marina Visković često dobija komentare da ima nevjerovatnu sličnost sa koleginicom Anastasijom Ražnatović, kćerkom Cece Ražnatović.

Naime, njih nerijetko porede, a Marina često ističe da joj ne smeta što je to tako, budući da je Anastasija veoma lijepa djevojka. Ipak, sada je riješila da svojim pratiocima na Instagramu odgovori na malo drugačiji način.

"Da li ste ti i Anastasija sestre? Mnogo ličite?", pitao je pjevačicu jedan od pratilaca, a ona je kroz šalu odgovorila:


- Jesmo. Mene je Ceca rodila prije Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pjesme i gradi karijeru - napisala je ovu duhovitu dosetku Marina, istakavši da sa Cecom i Anastasijom gaji duboko blizak prijateljski odnos. Uz to ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj i te kako podsjećaju.


- Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve ok. Znači jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludjeli - odgovorila je Marina o estetskih operacijama.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.