x

sve pauzirano

Cecina kuma otkrila zašto je stopirano renoviranje luksuzne vile na Kipru i kada će nastaviti sa radovima!

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović upustila se u kompletnu rekonstrukciju svoje vile na Kipru.

Ceca je angažovala firmu njene kume Violete Viki Miljković za kompletan projekat, a pjevačica je riješila da potpuno sruši stari objekat i na istom mjestu sagradi novi, još veći.

Ovim povodom oglasila se njena kuma i otkrila šta koči radove.


- Građevinska dozvola se čeka jako dugo. Na Kipru i u Grčkoj je to još duže, pogotovo za one koji ne žive tamo. Tako da čekamo na građevinsku dozvolu, jer mi sve radimo u skladu sa zakonom - rekla je Viki, pa otkrila šta će raditi sa svojim timom.

- Zamislite da krenemo, pa nam stopiraju radove zbog dozvole. To nije tako jednostavno, nadamo se da će to da bude vrlo brzo. Kreće se sa grubim radovima, a onda moja ekipa ulazi u priču sa finijim obradama, lijepim, uljepšavajućim, završnim - otkrila je Viki Miljković za "Blic".


Kako je ranije otkriveno u pjevačicinom šou programu "Ceca i djeca", nova vila imaće tri sprata, a na trećem je, prema projektu, planiran spa centar. Ugradiće džakuzi iz kog će imati direktan pogled na more.

Folk zvijezda navodno planira brojne promjene u svojoj ljetnjoj oazi mira, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.


U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posjećuje i zimi, a ne samo tokom ljeta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba imati svoje kupatilo. U vilu će navodno biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreću po spratovima.

Podsjetimo, Ceca je u nekoliko navrata isticala kako je dizajn enterijera njen hobi i kako voli da učestvuje u uređenju svojih stambenih objekata, te vjerujemo da će i ona "umiješati svoje prste".


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.