x

poznata po ljubavi sa stefanom karićem

Četiri godine bez Dijane Milojković: Misica je na današnji dan izgubila životnu bitku, borila se kao lavica!

Dijana Milojković preminula je na današnji dan prije tačno četiri godine, u 33. godini poslije duge borbe sa teškom bolešću.

Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao presudu.

Široj javnosti je bila poznata po velikoj ljubavi koju je imala sa Stefanom Karićem, ali i borbi koju je vodila godinama sa opakom bolešću.


Dijana je jednom prilikom javno govorila o svojoj najtežoj borbi i činjenici da joj je sa samo 27 godina otkriven rak grlića materice.

- Saznala sam sasvim slučajno na rutinskoj kontroli, na koju sam otišla zbog poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno. Smatrala sam da je to posljedica stresa ili česte promjene klime. Apsolutno mi nije padalo na pamet da za to postoji neki ozbiljan razlog - ispričala je Dijana godinu dana nakon što je počela liječenje.


Njena ljubav sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem je sve privukla, kao i njegova bezuslovna podrška koju joj je pružao, pa se tako ošišao na ćelavo kada je prvi put počela da joj opada kosa, a o njihovoj ljubavi je pričao cijeli  region.


Sahranjena je u na groblju u Ćupriji, a sahrani je prisustvovao ogroman broj ljudi, koji su došli da se oproste od mile djevojke koja je prerano napustila ovaj svijet. Svi oni koji su je volejli u tišini i suzama su došli na posljednji pozdrav, a jedan detalj su mnogi primijetili.


Naime, na sanduku je bila izrezbarena ruža, koja ima mnoga značenja.

Ruža predstavlja prerano ugašeni život. Ova biljka se dovodi u vezu i sa nevinom žrtvom Isusa Hrista, takođe, ona ukazuje na vječnu ljubav i neumrlo sjećanje na one koji odlaze iz ovog života.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.