x

haos

Da je bio sretan, ne bi je varao: Ljubavnica udarila na ženu! Ana joj pokazala gdje joj je mjesto, Anđela pokazala zube!

Anđela Đuričić, ljubavica Zvezdana Slavnića, koja je na stubu srama jer mu je "uništila" vezu sa Anom Ćurčić, s kojom je Zvezdan bio 15 godina, odlučila je da pokaže i da ima jezik.

- Da li je realno da si izjavila da Ana neće dozvoliti da Zvezdan i ti budete srećni? Šta treba, da vas podrži? - glasilo je pitanja.

- On je dIo njenog života, bio je i biće, naravno da neće, ali to ne znači da ja treba da se povučem i pokušam stvari za koje se treba boriti. Moje mišljenje je da neće biti sa njim, a neće ovo dozvoliti u inat meni. Voli ga, ali da njoj bi onda trebalo da smeta i Aleksandra. Ali zna da Aleksandra nije opasnost, jer on ima emociju prema meni - rekla je Anđela.


- Aleksandra je približnija svemu što Zvezdan voli i napolju bi mu se mnogo više svidJela nego gospođica u ljubičastoj haljini. Što se tiče Aleksandre, u minusu si. Ovo osoba ne zna 0,0 posto šta sam ja doživjela i prošla. Ona je vrlo saosjećajno doživjela jednu tragediju, ja sam doživjela jednu tragediju sa 19 godina, koja me je naučila da budem ovo i gradila sam se kroz to. Pitam Zvezdana, da li bih te sputala da znam da si srećan? - izjavila je Ana.


-Ne - odgovorio je Slavnić.

- Da je bio srećan, ne bi varao Anu kao što ju je varao! - ustala je Anđela.

- Svaki muškarac vara, da se razumijemo - dodala je Ana.

- A sad svaki vara. Ako ćemo tako, sa svim argumentima da razgovaramo. Ako se ja komentarišem, svi ćemo da se komentarišemo. Ja ću se boriti za njegovu ljubav - poručila je Đuričićeva.


- Jesam je varao, ali to ne znači da sam je manje volio. Svaki put kad sam to radio, povraćalo mi se i imao sam grižu savjesti. Ne slažem se sa Anđelom. Mi smo muškarci, tako se ne gleda. Možda zvuči idiotski, ali poslie toga vidiš šta imaš kod kuće - priznao je Zvezdan.

- Ja moram da progovorim svojim jezikom. Ova (Anđela) je dobro meso za k..ac. Shvati to i nemoj se više k..čiti - skočila je Zorica Marković.


- Djevojko, ova žena te štedi jer ima kćerku tvojih godina. Nemoj se više kanaliti. Gledaj šta radiš u svojim godinama. Ne daj Bože da ti budem ni baka, ni majka - odbrusila je pjevačica.

- Ovako sad pričaju jer Zvezdan ne staje u zaštitu Anđelinu, zašto tako nisu pričali kad je bila u vezi sa njim? - skočio je Aleksandar Kerić.

- Ovo je jako ružno - poručio je Lepi Mića.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.