x

DA SI MI SE POŽALILA, MAJKA BI TE SPASILA: Potresne riječi Ivane čiju je kćerku Nevenu (20) u Grockoj ubio muž policajac KIDAJU DUŠU

Nevenu Pavlović (20) ubio je suprug - policajac - Đorđe (28) iz službenog pištolja, a potom presudio sebi. Horor se dogodio 10. februara 2023. godine u kući u Grockoj.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Nevenina majka Ivana Bekić oglasila se još jednom potresnom porukom.

NAJČITANIJA VIJEST:

Rođenjem kćerke naučili smo važnu lekciju" Nakon 8 sinova na svijet je došla Mila i porodicu Milićević učinila najsretnijom

"Zvezdice moja, ove godine najlepše sija tvoja jelka. Ako tamo gde si ti postoji prelaz iz jedne godine u drugu, majka ti želi samo sreću i radost i ako znam da sve to sada imaš. Da je sreće da smo kitile zajedno narednih 20 godina i uživale u praznicima. Ali, eto neko je mislio da ima pravo da mi te uzme. Da si mi se nekad požalila i rekla kakvim si životom živela, majka bi te spasila mnogo ranije. Ali, eto tako je moralo da bude. Nije moglo drugačije jer se nisi ti pitala, na žalost", napisala je Ivana Bekić na društvenim mrežama i dodala:

"Tvoja jelka će sijati svake godine i dokle god ja budem imala snage da je kitim. Jer onu sreću i radost koju si doživela kada smo ti kupili majka nikada neće zaboraviti. Volim te ljubavi moja prva. I kao što znaš, jedva čekam dan kada ću te ponovo zagrliti, medena moja devojčice".


Deset dana nakon tragedije majka Ivana je ispričala za Telegraf:


"Tog 10. februara poslala sam ćerku kod muža. Govorila mi je da joj se ne ide, molila me... Rekla sam joj: 'Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite, raziđite se ko ljudi'. I on joj je rekao da bi bilo lepo da se vide i da popričaju, a da ne okreću glavu jedno od drugog'. Nisam verovala da će je ubiti", rekla je tada Nevenina majka.

Da u braku postoje nesuglasice Ivana je znala, ali mislila je da će to prevazići.


"Moja Nevena je 20. janura ove godine napustila supruga. Tada je mi je krišom poslala poruku i tražila da mu zovem oca jer je repetirao pištolj i uperio ka njoj. Roditelji su mu na svu sreću bili u blizini kuće gde su oni živeli. Tada ga je otac savladao. Ona me je molila da nikome ništa ne pričam. Nije želela da izgubio posao policajca. Obećala sam joj da ću ćutati. Dvadest dana pre smrti bila je srećna. Živela sa mnom i dve sestre", pričala je Ivana.

NAJČITANIJA VIJEST:

PRIJA POPUT HOLIVUDSKIH DIVA Zablistala za doček Nove godine, dubok dekolte u prvom planu: "Frizerka me je savjetovala da skratim kosu"

Ubeđivala je Ivana svoju ćerku pre godinu dana da je mlada za udaju, ali toliko je volela muža da joj ništa nije bilo teško. Nažalost, priča je imala tragičan kraj.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kurir.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.