x

preživjela pakao u bolnici

Dada Mešaljić: Umjesto carskim, porodili su me nasilno prirodnim putem!

Učesnica "Zvezda Granda" Dada Mešaljić nedavno se porodila i na svijet donijela kćerkicu Mejrem, a sada je na društvenim mrežama otkrila svoje treumatično iskustvo koje je doživjela u blonici prilikom porođaja.

Naime, ona se sada oglasila na Instagramu i otkrila da je prilikom porođaja prošla pakao.

Kako je otkrila, umjesto carskim rezom koji joj je bio zakazan porodili su je prirodnim, ali nasilnim putem.


- Nažalost, ja sam jedna u nizu porodilja koja je doživjela horor i traumatično iskustvo u bolnici u Tuzli. Umjesto carskim rezom koji je trebalo obavezno da se uradi, porodili su me nasilno prirodnim putem - počela je Dada.

Osim fizičkog iživljavanja, Dada je pretrpjela i psihičko zlostavljanje od strane bolničko osoblja.


- To nije ni četvrtina od onoga što sam doživjela. Od psihičkog do fizičkog iživljavanja. Kad se oporavim i smognem snage, javno ću iznijeti sve detalje kroz šta sam prošla. Želim da podignem svijest ljudima i pružim podršku majkama koje su doživjele identično, da ne ćute - napisala je pjevačica.

Nakon toga se još jednom oglasila porukom u kojoj se obratila svima onima koji joj pišu da je "umislila da je zvijezda i da zbog toga traži poseban tretman".

Podsjećamo, Dada se našla u centru skandala kada je isplivala informacija da se razvodi jer ju je muž trudnu navodno prevario sa koleginicom. Ona je vijest o razvodu potvrdila, ali nije željela da komentariše razloge.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.