x

Damir Džumhur bacio oko na Maju Marinković! Janjuš van sebe: Unakaziću vas!

Maja Marinković je na meti tenisera Damira Džumhura, zbog čega je njen ljubavnik Marko Janjušević Janjuš poludio i počeo da im prijeti oboma da ne smiju ništa da imaju, pošto on i starleta nisu još raščistili svoj odnos.

Atraktivna starleta koja je podigla veliku prašinu učešćem u "Zadruzi 3" tako što se smuvala sa oženjenim Crnogorcem, nastavila je da se viđa sa njim i poslije svega. Po svemu sudeći, Maja je Janjuša izgustirala i ne želi više da troši vrijeme na njega jer su počeli da se javljaju novi udvarači. Mladi, ljepši, slobodni i bogati. Sve ono što je godinama sanjala i čekala. Kako Srpski telegraf saznaje, nju već danima opsijeda bosanski teniser Damir Džumhur i želi da bude s njom.


- On je odlijepio za njom i ne zna gdje mu je glava. Bosanci su slabi na Srpkinje i sve bi im dali. Gledao ju je tokom njenog učešća u "Zadruzi 3" i drugarima je govorio kako će ona biti njegova jednog dana. Nije ga briga ni što je sponzoruša, ni što se obrukala i bila ljubavnica oženjenog muškarca. Samo želi da dođe do nje. Prvi korak je bilo dodavanje na Instagramu. Maja je, naravno, odmah uzvratila kada je vidjela da ima keša. Sada je muvačina u toku, ali Janjuš kvari sve to - kaže izvor blizak starleti, inače bivši zadrugar koji nam kaže kako je nevjerni muž počeo da prijeti i ljubavnici i njenom udvaraču. On je van sebe i svjestan je da Bosanac ima sve kvalitete i da će ostati bez Marinkovićeve.


- Maja je izašla iz stana koji joj je Taki kupio da bi mogla da se viđa sa Janjušem u iznajmljenom stanu. Međutim, sad ga izbjegava. Poludio je kada je sve saznao. Vidio je s kim se ona lajkuje, koga je dodala i odmah je počeo da joj prijeti. Rekao joj je da će je uništiti ako ne prestane da se muva sa Džumhurom. Rekao joj je da je k.rva koja hoće pare, da je njega izigrala i za..bala. Da će da joj napakosti i da nikada neće imati nikoga.


- Pisao je i Džumhuru, zvao ga i prijetio mu. Njemu je rekao da će mu polomiti sve prste ukoliko bude nastavio da piše njegovoj djevojci i da nikada više neće moći da drži reket u rukama. Ovaj se malo i uplašio, nije mu bilo svejedno. Vidio je kakva je budala Janjuš kad odlijepi. S druge strane, Maja je svjesna da joj je ljubavnik prepreka za napredak i smišlja kako da ga se zauvijek reši i skine sebi sa vrata - završava izvor za Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.