x

drhtavim glasom

Dao bih sve na svijetu da vidim Lorenu bar na minut, pitajte gospođicu Sević: Darko Lazić o tome što kćerku nije vidio godinu dana!

Popularni pjevač Darko Lazić danas je u svojoj potresnoj ispovijesti u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govorio o svojoj djeci, te je otkrio da svoju kćerku iz prvog braka sa Anom Sević, Lorenu nije vidio godinu dana.

- Kao i svaki muškarac, želio sam da imam sina, hvala Bogu ostvarila mi se ta želja. Volio bih da bude pjevač, to je posao za gospodina. Lorena je vidjela Alekseja prije godinu dana, oduševljena je, ona je pametno dijete, nema tu ljubomore, ja ne pravim razliku. Vaspitaću djecu da ne budu kao ja, u mom životu mnogo toga ne valja, ne sad - rekao je Darko i dodao:

- Prije godinu dana sam je vidio, zbog čega, to moraš da pitaš gospođicu Sević. To je moje prvo dijete, moja prva ljubav, nedostaje mi najviše na svijetu i dao bih sve da je vidim bar na sat vremena, na minut da je vidim.


Lazić je istako da sa Anom ima mnogo nerazjašnjenih stvari, ali da ne bi trebalo da mu se sveti preko kćerke.

- Mi imamo neke nerazjašnjene stvari, sve ćemo riješiti, ali sam rekao Ani da neće nauditi ni meni ni sebi, nego svom djetetu. Svako ima pravo da bude sa ocem i sa majkom. Ne treba da me sabotira, ona je najbitnija, ona je naše dijete. Tako bih rekao i za Alekseja, oni su bitni, mi smo nebitni više. Mi smo tu da ih zaštitimo, da mi ne da dijete, ugrožava to dijete, ne mene. Iako nisu u zajednici, dijete ima pravo da bude i sa mamom i tatom. Samo neka Ana malo razmisli kome će nauditi, samo djetetu. Pun mi je više, da ne kažem šta, da Darko ispada najgori. Puštam da vidim koliko su ljudi spremni da te ponižavaju. Ako ja nisam uspješan, neće imati ni dijete, ni drugo dijete, ni žena, ni druga žena - istakao je pjevač.


Lazić je otkrio i da u vanbračnoj zajednici sa Marinom Gagić ima pomalo nesuglasica, ali se sve da riješiti.

- Aleksej je prohodao prije dva mjeseca, počeo je i da brblja, sad je najzanimljiviji, on je moja jabuka, to je moja duša. Ima stav, ne da na sebe, naljuti se kad mu nešto ne daš. Toliko je zanimljiv i sladak, da ne mogu da ti opišem. On je mamin sin, i ja sam mamin sin. Marina je isto odlično i hvala Bogu kod nas je sve odlično. Ja sam čovjek koji ne voli da se svađa.


- Marina nije iz ovog svijeta, sve joj je to novo, mlada je dosta, idemo ka tome da nauči, polako. Podijelila je onu sliku o muškarcima koji ne dolaze na vrijeme kući, to nije trebalo da radi, tako javno, treba da ćuti dok ne dođem kući, pa kad dođem kući ti raspali. Ali polako, uči čovjek to kroz život - dodao je Darko.

Lazić je otkrio da se nije posvađao sa kumom Andreanom Čekić kako se pisalo jer je nije zvao na rođendan.

- Andreana je moja duša, ona me nikad ne može zamjeriti. Nisam pravio rođendan, ja kad pravim pravim na veliko, a ne na malo - istakao je Darko.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.