x

Isplivale cijene

Dara Bubamara dala 45.000 eura na operacije: Samo je nos platila 7.000, a poprsje duplo više!

Pjevačica Dara Bubamara nikada nije krila da je otkako se pojavila na srpskoj javnoj sceni uradila estetske operacije.

Sem što neumorno koristi fotošop na društvenim mrežama, Dara je zategla lice, sredila nos i naravno uradila silikone.

Otkriven je navodni spisak plastičnih operacija koje je pjevačica imala do sada, ali i "cjenovnik"! Dara je silikone u grudi stavila prvi put prije nešto više desetak godina, i kako je sama govorila mijenjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica "sedmica", a a te intervencije su folkerku koštale oko 15.000 eura!


"Često mijenjam silikone, prije svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svjetske trendove, dosta je više lažnog morala", govorila je Dara za domaće medije.

Pjevačica je za nov osmijeh iskeširala 18.000 eura. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.


Prema sopstvenom priznanju, Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cijena kubika filera za usne je oko 150 eura, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 eura.

Najnovije fotografije ove folkerke svjedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvidjeti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove "sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 eura u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest mjeseci kako bi lice izgledalo njegovano.


Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtjev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. eura.

Dara Bubamara poznata je po tome da često mijenja frizuru. Jedna je od prvih pjevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja. U posljednje vrijeme, pjevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 eura po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 eura!

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.