x

BRUTALNO RAZVEZAO JEZIK

Darko Kostić svjetlost bijelog dana ne bi trebalo da vidi: Dečko kog je kreator prije par godina napastvovao razvezao jezik!

Modni dizajner Darko Kostić  je hitno primljen u Urgentni centar, nakon što ga je pretukao prijatelj, kreatoru su potom odrađeni detaljni pregledi poslije čega su ga pustili na kućno liječenje.

Sada se povodom cjelukupnog događaja oglasio i Vojislav Bajić, koji je prije par godine kreatora optužio za napastvovanje i s.ksualno uznemiravanje.

Nakon par godina od nemilog događaja, Vojislav je otkrio kako je reagovao kada je pročitao vijest da je modni kreator napadnut, te da li su mu se tada probudila neka osjećanja.


- U jeku velike borbe protiv nasilja, fizičkog, psihičkog, internet i onog medijskog vreme je da se osvrnemo i na nasilje koje se dešava među samim pripadnicima LGBT. Kao neko ko je prošao javnu golgotu zbog problema sa Darka Kostića imam potrebu da stanem u zaštitu svih onih koji su prošli isto od strane dotičnog. Na mene su bacali stijene, ne kamenje. Kao žrtva s.ksualnog nasilja prošao sam sve dodatne oblike nasilja psihičkog, internet itd. zbog čega sam bio primoran da napustim zemlju. - prisjetio se Bajić pakla kroz koji je prošao tokom stravičnog događaja, te pružio javno podršku dečku kojeg je Kostić navodno napastvovao, a tom prilikom dodao da Darku želi moralno čišćenje:


- Tada mi je bilo teško, danas razmišljam drugačije. Čemu mi smrtnici da se nadamo kada je rulja u bijesu i neznanju i Hrista razapela na krst? Zamislite koliko je tu bilo ljudi koji su doživjeli nasilje od strane Kostića, a koji nisu imali hrabrosti da prijave da ne dožive linč kao ja? Modni kreator svjetlost bijelog dana ne bi trebao da vidi, a on sjedi kući poslije toliko stravičnih dijela sa nanogicom, bez kontrole, pravi žurke i dalje uzima supstance koje ga projektuju u druge dimenzije i daju potpuno drugu percepciju stvarnosti! Mnogi će reći: „ ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se obije!“ Volimo mi Srbi da budemo iznad samog Boga i da osudimo prije nego što pokušamo da razumijemo! Ovom dečku želim brz oporavak, psihički, i da svoj život nastavi hrabro naprijed. Kostiću želim mentalnu i duševnu katarzu koja je moguća samo kroz adekvatno djelovanje institucija ove države - zaključio je on za domaće medije.


Podsjećanja radi, Bajić se tada s Kostićem spojio preko popularne mreže koja služi za upoznavanje, ali kako je on tada tvrdio, nije mogao ni da nasluti da se upravo dopisuje s njim, nakon čega ga je modni dizajner pozvao u svoj stan.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.