x

Zar tako radi jedan muškarac?

Darko Lazić na neviđen način ponizio sve bivše djevojke i žene, a u želji da uveliča ljubav sa Katarinom!

Prošle godine u domaćim medijima odjeknula je vijest kako je pjevač Darko Lazić navodno u tajnosti izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini Stojanović.

Folker je u više navrata negirao ove tvrdnje, a sada je po prvi put javno objelodanio da je ipak došlo do vjenčanja.

- Ovo mi je drugi brak. Vjenčali smo se samo opštinski, a ako Bog da u avgustu će biti svadba i crkevno vjenčanje u Austriji. Moram reći nisam se svaki put ženio kad nađem djevojku, mene su stalno stavljali u brak - rekao je pjevač, na šta se Ognjen Amidžić nadovezao:


- Nekada je na toj poziciji čvrsto stajala Nataša Bekvalac. Ti si onda preuzeo, ali ja više ne mogu da pohvatam. Znači, sa Anom si bio u braku, a poslije toga?

- Ništa, to su limunadice. Simpatične priče - rekao je Darko, a potom progovorio o prethodnim vjeridbama i potkačio svoje bivše partnerke.


- Zašto ispadne da sam te zaprosio ako sam ti kupio prsten? Svidi mi se prsten i evo ti prsten. Tako gledam na prethodne vjeridbe. Sad sam se stvarno zaljubio, mada nikad se nisam ni odljubio od Katarine. To je bila prva veza, htio sam da se izludujem i sad je došlo pravo vrijeme. Slučajno se desilo da smo se vidjeli. Sreli smo se i tako je sve krenulo - bio je iskren Darko.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.