x

Darko Lazić o porocima, švaleraciji, dijeti: Dr.ge sam se odrekao, ali alkohola neću!

Darko Lazić i dalje se oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživio prošle godine. Pjevač je u posljednjih godinu dana uspio da promijeni život iz korijena - razveo se od Ane Sević, dobio sina s novom izabranicom Marinom, ali nikako ne uspijeva da skine kilažu, niti da se reši glavnog poroka - alkohola.

- Za alkohol ne mogu da obećam, ali ima da se stešem do koncerta. Nećete me prepoznati. Spremam zaista spektakl.

Zašto ti je teško da smršaš?

- Što je najgore, ja ne jedem ništa. Slabo se krećem, ali posljednjih dana me ubija promjena vremena. Kilaža ide nadole, i tek će. Kad god sam držao dijete, ja sam se gojio. Meni će mnogo da pomogne to što više ne pijem kao prije.

Pa jesi li uspio da se riješiš svih poroka?

- Nisam. Nikad se neću ni riješiti. Ali želim da razjasnim nešto. Imam dva poroka - motore i piće. Ne mogu da lažem ljude i da kažem da neću više da pijem. Naravno da ću da pijem. Rodiće mi se drugo, treće dijete, a ja ne mogu da pijem. Nikad nisam bio zavisnik od n.rkotika. Osećam se bolje nego ikad otkako to ne uzimam. Je l’ trebalo da kažem da nisam to radio? Ne! Jesam. Sam sam jeo go*na i sam sam kriv. Nikad nisam rekao da je to dobro i ja to ne preporučujem drugima.


Ko je najviše patio zbog tvog burnog života?

- Majka.

Da li ostaješ da živiš u Brestaču ili ćeš da se preseliš u Beograd?

- Živim i živjeću u svom selu. Ne želim da srećem ljude koji su bili u mom životu kad sam bio najgori. Oni su u Beogradu, i to je razlog zašto sam pobjegao. Oni su na tim mjestima gdje bih ja išao. Htio ne htio, naleti neka budala i jao, problem.

To znači da si povodljiv?

- Više ne, ne želim da budem tu. To je vrlo čudna ekipa ljudi. Naporni su i ne mogu njima odjednom da kažem da sam izašao iz cijele te priče i neka prođe vrijeme, neka oni sami zaključe da sam ja drugi čovjek. Kupiću stan čisto da prespavam, ali toliko para sam uložio u kuću i mnogo mi je lijepo tamo da bih pobjegao odande. Znam ko je pričao da se dr.giram, ali ti koji su mene olajavali su deset puta gori od mene.

S kojim kolegama si blizak?

- Ni s kim nisam u svađi, ali znam da neki ne mogu da me smisle, a ni da me vide očima. Moj osmijeh je najjače oružje.


Kako gledaš na situaciju tvoje kume Andreane Čekić, koja se vjerila, a i dalje je u braku, kao i njen vjerenik?

- Ma kakav brak, to nije brak. Kad tu nema ljubavi, je*o brak i sve. Marko joj je divan, treba da se paze. U braku su jer njen idiot i njegova idiotkinja neće da se razvedu.

Kažu da ste ti i Lukas najveći švaleri na estradi?

- Je*o estradu ako nas dvojica imamo tu titulu. Nisam bio, niti ću da budem švaler. Marina me samo zanima. Ona je majka mog sina, volim je, cijenim i poštujem.

Da li je Lorena vidjela brata?

- Jeste, prije dve nedelje. Bila je kod mene i bata je ležao u kolicima. Ona mu je prišla, pogledala ga, nasmijala se i rekla: „Jao, tata, kako je mali, kako je smiješan“ Preslatki su. Mislim da će se lijepo slagati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.