x

Darko oduševljen trudnoćom vjerenice Marine: Sada imam pravi razlog da ozdravim! Majka Branka plakala od sreće!

Darko Lazić naredne godine postaće otac po drugi put! Njegova vjerenica Marina Gagić nedavno je saznala da je trudna, a radosnu vijest saopštila mu je u bolnici. Čim je čuo za prinovu, pjevač je zaplakao od sreće i rekao da mu je to motiv da što prije stane na noge, saznaje Kurir!

U porodicu Darka Lazića konačno su stigle dobre vijesti. Osim što se pjevač oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja ga je zadesila krajem oktobra, sada je saznao da će postati tata po drugi put! Naime, njegova mlada izabranica nedavno je saznala da je u drugom stanju, što je podijelila najprije sa Darkovim roditeljima Milanom i Brankom, a kasnije i sa njim.


- Marini je ciklus kasnio tri nedjelje, ali svi su posumnjali da je to od stresa zbog Darka. Potom su krenuli i mučnine, umor i gubitak energije, a sumnju je izazvala nesvjestica u KBC Zemun, gdje je smješten njen vjerenik. Marina je tada otišla kod doktora na kontrole misleći da ima anemiju ili neki problem, a na osnovu krvne slike i povišenog beta HCG, on joj je rekao da je trudna i uputio je kod ginekologa. Tada je ona otišla na ginekološki pregled i ultrazvuk i bilo je definitivno da je trudna. Kada je to saznala, Marina je zaplakala od sreće - kaže izvor blizak Darku.


Kontaktirali smo i s Lazićevom majkom Brankom, koja je, prvi put otkako se nesreća dogodila, imala osmijeh na licu.

- Tačno je da je Marina trudna. Mi smo presrećni! Konačno neka lijepa vijest! Dobićemo drugo unuče. Marina nam je na neobičan način saopštila da je u drugom stanju. Došla je kod nas i nije ništa rekla, već je samo pokazala snimak ultrazvuka. Mi smo je gledali u nevjerici, a onda je ona tihim glasom rekla: "Trudna sam". Milan i ja smo počeli da plačemo od sreće i da je grlimo. Tada je i ona zaplakala. Bilo je jako emotivno - rekla nam je kroz smijeh Branka i otkrila kako je njen sin saznao za ovo.


- Odmah smo riješili da to kažemo i Darku i u utorak smo otišli u bolnicu. Marina je bila uplašena kako će on da reaguje, da se ne uzbudi previše u tom stanju. Međutim, doktor nam je rekao da slobodno možemo da mu to kažemo jer mu treba neka pozitivna vijest, i bio je u pravu. Kada je saznao da će postati otac po drugi put, moj sin se bukvalno podigao i rekao: "Sada imam pravi i najjači razlog da što prije ozdravim i izađem iz bolnice" - kaže Branka.

Na naše pitanje kada se očekuje Darkov izlazak iz bolnice, mama kaže da je sve neizvijesno.


- Još uvijek ne znamo. On je sada bolje, dobro se osjeća i želi da se oporavi. Sluša doktore u svemu, pridržava se terapije. Jedini problem su noge, treba da stane na njih. Ma, samo polako, vremenom će se sve vratiti na staro. Vidite kako je čudna sudbina. Do prije nekoliko dana plakali smo i bili uplašeni, a sada slavimo još jednog člana naše porodice - kaže majka Branka.




(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.