x

DARKU LAZIĆU NAKON BUBREGA OTKAZALO I PLUĆNO KRILO: Morati će da ide na dijalizu! Hitno mu je potrebna krv!

Stanje Darka Lazića, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći i nalazi se u komi, se pogoršalo, javljaju beogradski mediji. Naime, kako prenose Novosti, pjevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo. Međutim, doktor iz KBC Zemun za Kurir je izjavio da se takve stvari dešavaju.

"Pratimo stanje. I dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo i pratimo. Djelimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari se dešavaju", rekao je direktor KBC Zemun.

Darko Lazić morati će da ide na dijalizu zbog problema koji su nastali sa bubrezima.


Ljekari su odlučili da pjevač još ne može da bude operisan zbog zdravstvenog stanja u kom se nalazi. Donijeli su odluku da će ga zbog smanjenog rada bubrega prvo uputiti na dijalizu, a da će tek nakon toga odlučiti kada će biti podvrgnut hiruškoj intervenciji.


Kako je ispričao Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević trenutno sve zavisi od njegovog organizma.

"Sada sve zavisi od toga kako će uspjeti sam da se izbori. Veoma je važno da ne dođe do nekog unutrašnjeg krvarenja", rekao je Vračević.


Lazić je još uvijek u komi. Njemu je potrebna krv, a svi dobrovojni davaoci mogu da se jave u Institut za transfuziju krvi koji radi od 7h do 19h u ulici Svetog Save 39 u Beogradu.

Iz Instituta apeluju na građane da kad god su u mogućnosti dobrovoljno daju krv, kako se u ovakvim situacijama ne bi širila panika i da bi uvijek mogli da pomognu na vrijeme onome kome je u najtežim trenucima pomoć neophodna. 


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.