x

Darku opala kosa: Ima pečate po glavi!

Pjevač Darko Lazić je juče kolima Hitne pomoći u pratnji majke Branke iz banje Selters dovezen na kontrolu na Institut za ortopetsko-hirurške belesti Banjica kako bi ga pregledao ortoped koji ga je operisao 7. novembra.  

Pjevač koji je nedavno imao operaciju butne kosti i kom je ugrađen veštački kuk strepeo je od toga kakve će mu vijesti biti saopštene, ali je po napuštanju klinike bio vidno raspoložen, pa je pripadnicima sedme sile slao poljupce, a potom konstatovao da je sa njim sve u najboljem redu sem njegove frizure jer su mu se na glavi pojavili pečati usljed predugog ležanja u postelji.


- Hladno je u Beogradu! Malo i ja da izađem na snijeg. Ne zamjerite mi na frizuri, masna mi je kosa - sa osmijehom na licu rekao je Darko, kome se na potiljku jasno vide pečati usljed opadanja kose, koje je bezuspješno pokušavao sa sakrije kapuljačom. Lazić je potom otkrio i šta su mu rekli ljekari saopštili na pregledu.


- Fenomenalno sam. Doktori kažu da sam super, zadovoljni su. Rekli su mi da mi je potrebno samo strpljenje. Glavni ljekar je rekao da sam odlično napredovao. I on i ja smo zadovoljni. Bilo mi je naporno na početku, sad se navikavam. Novu godinu ću provesti u sobi u Seltersu - rekao je pjevač sa osmijehom, nakon čega je ambulantnim kolima prebačen u jednu privatnu kliniku u Višegradskoj ulici u Beogradu, gdje je uradio analize krvi i snimio nogu i rame. Nakon što se tamo zadržao nešto manje od dva sata, sa osmijehom je konstatovao da se zadovoljno vraća u banju.


- Sve je u redu, vraćamo se - rekao je folker ne skidajući osmijeh sa lica, dok su ga prijatelj i medicinski radnik gurali na pokretnom krevetu do kola Hitne pomoći.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.