x

Novo oglašavanje Dejana Dragojevića iz Meke

Dejan Dragojević stigao u Meku pored Kabe: Ja ću da se klanajm ovdje ispred! Dva sata sjedi na suncu i čeka red za molitvu!

Dejan Dragojević javno je otkrio da je prešao u islam, a nedavno je otputovao u Saudijsku Arabiju odakle se redovno oglašava.

On je sada na svom Instagram profilu objavio snimak iz Kabe - centralnog svetilišta islama.

Dejan je u snimku otkrio da će tu da klanja, a to će mu ujedno biti i najbliži saf.


- Za pola sata treba da zaučim, sjedim ovdje već dva sata na suncu, ako Bog da biće mi najbliži saf koji može da postoji. Svi se okrećemo prema Kabi, a ja ću da klanjam ovdje ispred- rekao je Dejan u snimku.

Inače, Kaba je centralno svetilište islama. Predstavlja kiblu, tj. posebnu tačku prema kojoj se muslimani okreću u vrijeme molitve. Kaba za muslimane predstavlja središte svijeta, njegov „pupak”. Smatraju da je ona prvo što je Allah stvorio.


Podsjetimo, Dejan Dragojević je tokom braka sa Dalilom Mujić promijenio vjeru i prešao u islam, a njegova majka Biljana Dragojevića, koja zbog lošeg odnosa sa snajkom dugo nije bila u kontaktu sa sinom, otkrila je da nije znala za ovu njegovu odluku, te da je bila iznenađena kada je saznala.


- Pa šta ja da vam kažem. On je punoljetan, može da radi šta hoće. Znate šta, o vjeri se mnogo ne zna, zato svašta pišu, tako da... To je njegov izbor - rekla je ona i otkrila da podržava Dejanovu odluku da iz pravoslavlja pređe u islam.

- Uvijek sam podržavala šta god da je bilo, šta god da se desi. Svako je uz svoje dijete - rekla je ona za Pink.

.

.

.

.

.

.

Kurir.rs/Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.