x

Đilasova djevojka prodaje PLJESKAVICE: Ana Dabović NA SEZONSKOM POSLU u Crnoj Gori!

Ana Dabović, proslavljena košarkašica i djevojka Dragana Đilasa, prodaje pljeskavice na šetalištu u Herceg Novom.

Paparaco "Srpskog telegrafa" je uslikao Dabovićku tokom radnog vremena kako uslužuje gladne turiste specijalitetima sa roštilja. Većina gostiju u nevjerici je gledala prodavačicu pljeskavica šokirani činjenicom da je upravo ona osvajačica brojnih medalja na evropskim i svjetskim takmičenjima.


Foto: Republika.rs

- Anu često viđamo kako radi u fast fudu koji je u vlasništvu njenih roditelja. Ona tu bude kao ispomoć, obuče uniformu i radi! Stavlja priloge u pljeskavice, naplaćuje, pere sudove, sve po redu. Nije je briga sto je neki turisti zagonetno gledaju, a ima i onih koji uz pljeskavicu traže i da se slikaju sa njom. Po kraju se priča da su Dabovići u finansijskom problemu zbog Aninog brata, koji je u zatvoru zbog droge, pa su sve pare dali advokatima kako bi ga izbavili sa robije - govori jedan od mještana Herceg Novog koga smo pitali da li je i ranije viđao Dabovićku kako radi sezonski posao.


Foto: Republika.rs

Dan nakon što su je uslikali, ekipa Srpskog telegrafa ponovo se vratila u fast fud kako bi kupili pljeskavicu, ali je tada Ana imala slobodan dan. Kada su upitali zaposlene kada će im doći Ana, jedan od radnika je ljutito rekao.


Foto: Republika.rs

- Zar mislite da Ana Dabović mora svakoga dana da prodaje pljeskavice?! Neće dolaziti večeras, molim vas da ne dolazite više - rekao je radnik.


Foto: Republika.rs


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.