x

Duguje 150.000 eura

Diskvalifikovani učesnik Zadruge u problemu: Nema gdje da spava, otkrio što je pobjegao iz Bijele kuće!

Aleksandra Kostadinović i MC Damiro pobjegli su iz rijalitija zbog čega su diskvalifikovani, a sada se bivši učesnik oglasio na društvenim mrežama.

Produkcija će od Aleksandre na sudu tražiti 50.000 eura, dok će od Damira tražiti čak 150.000 eura, jer mu ovo nije prvi bijeg iz rijalitija.

MC Damiro se odmah po napuštanju Bijele kuće oglasio na svom Instagramu, gdje je zamolio svoje pratioce da mu pomognu da nađe neko prenoćište.


- Ljudi iz Beograda, molim vas javite se, nemam gdje večeras da spavam - napisao je Damiro na svom Instagramu i kao razlog bega naveo vrijeđanje njegove bolesne majke.

- Neću gledati kao pojedini da te diskvalifikujem jer ne želim taj teret na leđima. Makar ja večeras, sutra i prekosutra spavao na ulici, čekaću te da mi se izviniš za majku bolesnu koju si psovao i moje sve najmilije. Sve mogu, biti na ulici, gladan i žedan, ali nikada neću dati na moju kćerku i majku! Ako ima neko iz Beograda da mi pomogne u vezi spavanja, neka se javi - napisao je diskvalifikovani zadrugar.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.