x

Djevojčica (13) zatrudnila sa dječakom (10), policija pokrenula istragu!

Djevojčica iz Rusije stara samo 13 godina zatrudnila je sa desetogodišnjim dječakom iz susjedne škole, prenose ruski mediji. Slučaj se dogodio u Krasnojarskoj pokrajini u Sibiru, a svjetski mediji prenose da su djevojčica i dječak prijatelji od malih nogu.

Djevojčica planira da zadrži dijete, a njeni roditelji je podržavaju u tome.

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju, koju su o svemu obavijestili ljekari lokalne bolnice. Škola koju pohađa djevojčica kaže da će im ponuditi svu potrebnu pomoć.

O dječaku za kog se navodi da je otac djeteta ne zna se mnogo, ali njih dvoje imaju zajedničke slike na društvenim mrežama, gdje se inače označavaju kao vjenčani.

Lokalni pedijatar Nikolaj Skorobogatov izrazio je sumnju da je dječak otac djeteta.


"Teoretski, to je moguće, opet, ne znam ništa o ovom slučaju, i djeluje mi kao da je neko drugi otac djetata. To je naravno, veoma lako provjeriti pomoću testa, za koji vjerujem da će biti sproveden", rekao je on.

Godine 2009. Veliku Britaniju je zaprepastio slučaj Alfie Paten (12) dječaka koji je tvrdio da ima dijete sa svojom djevojkom Šantel Stedman (15).

To je pokrenulo nacionalnu debatu o moralu i tinejdžerskoj trudnoći, kada je Dejvid Kameron rekao da je to pokrenulo zabrinjavajća pitanja o modernoj Britaniji.

Međutim, DNK tekst je kasnije pokazao da Paten (12) nije otac djetata.


Kurir.rs/Dejli mejl

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.