x

Do kraja je bio onakav kakvog smo ga znali i voljeli: Evo šta je Marinko Madžgalj svima poručio poslije posljednje operacije!

Slavni glumac, koji bi danas proslavio 42. rođendan, posljednje dane proveo je sa kćerkom, roditeljima i djevojkom Lanom, koji su mu pružali podršku i nadu da će pobijediti opaku bolest

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca u ovom vijeku s lakoćom je osvojio srca publike već svojom prvom velikom televizijskom ulogom, u seriji "Crni Gruja", a to mu je pošlo za rukom prije svega zahvaljujući iskrenom osmijehu koji nije skidao s lica i vedrinom koja je uspijevala da svakome da popravi dan.

Ta vedrina i optimizam nisu ga napuštali do samog kraja 2016. godine, kada nas je prerano napustio.


Iako je Marinko Madžgalj oduvijek držao svoj privatni život daleko od očiju javnosti, posebno nakon što mu je dijagnostikovan kancer i pošto je započeo bitku za život, poslije posljednje operacije obratio se svojim prijateljima i kolegama, tako i brojnim obožavaocima koji su navijali za njega i nadali se da će se izvući.


- Prijatelji, mnogo pošte je stiglo! Svi ste tako dragi, ljubazni i puni lijepih riječi i želja! Hvala vam na svakoj napisanoj riječi, hvala za sve medikamente koje preporučujete, hvala na željama za brzo ozdravljenje!!! Potrudiću se da što pre zaigram na sceni, stanem pred filmsku i TV kameru i ponovo budem sa svima vama. A i zapjevam!!! Voli vas sve vaš Maki -  poručio je Madžgalj.

Nažalost, ova lijepa obećanja ostala su neispunjena, a Marinko nas je napustio 26. marta 2016. godine.

.

.

.

.

.

Izvor: Glossy

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.