x

Dogovorena ogromna cifra: Stanija i Kristijan ulaze u Zadrugu 3?!

Stanija Dobrojević najavila je da će u treću sezonu "Zadruge" ući sa Kristijanom Golubovićem! Starleta je ubijeđena da će uz pomoć ovog žestokog momka ponovo pobijediti u rijalitiju, kao što je to učinila prije četiri godine u "Farmi 6".

- U "Zadrugu 3" ću ući sa Kristijanom Golubovićem. Niko mu nije ni do koljena kad je riječ o pravljenju šou programa. Odličan smo tandem - rekla je Stanija, koja je planirala da sa Kristijanom uđe i u "Zadrugu 2", ali je sve palo u vodu jer je Golubović na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli, zbog prodaje dr.ge.

Prema informacijama "Informera", Kristijan bi uskoro mogao da se nađe na slobodi jer je odslužio dvije trećine kazne.


- Ako dobije uslovan otpust, u septembru će se useliti na imanje u Šimanovcima. Ukoliko mu sud odbije molbu za ranije puštanje, na slobodi će biti najkasnije u aprilu 2020. S obzirom na to da će rijaliti trajati devet mjeseci, on će tad moći da se pridruži Staniji u "Zadruzi" - objašnjava izvor i dodaje da su starleta i žestoki momak već pregovarali o honorarima.

- Dogovorili su se da traže unaprijed po 50.000 eura! Pošto vjeruju da su njih dvoje pun pogodak za rijaliti, producenti su na to pristali - kaže izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.