x

šta je istina?

Dok se piše kako su se Prija i Filip posvađali jer ju je napao da ga vara s menadžerom, javio se Blaško: O skandalu ni riječi, hvali se pjevačicinim uspjehom!

Po estradnim kuloarima već nekoliko dana kruži vijest o navodnom skandalu na proslavi punoljetstva kćerke Ace Pejovića, a čiji su glavi akteri Aleksandra Prijović, njen suprug Filip Živojinović, kao i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, koji se od pjevačice skoro nikad ne odvaja.

Niko od troje aktera navodnog skandala sa tog slavlja se još uvijek nije oglašavao povodom ove situacije, a gdje se navodi da je Priju suprug napao kako ga vara sa svojim menadžerom. Međutim, Blaško je za sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram imao važno saopštenje i lijepe vijesti povodom Prije.


On je podijelio da je Aleksandra prva regionalna pjevačica koja se našla na vrhu Bilbordove liste u Hrvatskoj. Njena pjesma "Dam, dam, dam" zauzela je prvo mjesto na listi i samim tim postala prva žena koja je solo pjesmom zauzela tu poziciju.


Blaško je ponosno podijelio ove vijesti na svom profilu i uz to dodao emotikon koji ima slavljeničku kapu i pištaljku u ustima.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.