x

svi se pitaju ko je misteriozna plavuša

Đoković uslikan s misterioznom plavušom poslije meča: Ko je dama s kojom je Novak bio u rimskom kompleksu?!

Novak Đoković je poslije svog četvrtfinalnog meča na Mastersu u Rimu ostao u kompleksu.

Foto: EPA/Clive Brunskill

Najbolji teniser svijeta je pobijedio Dominika Kepfera, ali poslije meča nije otišao da se odmara, već je ostao u kompleksu "Foro Italiko" i sa tribina posmatrao polufinalni meč u ženskoj konkurenciji između Viktorije Azarenke i Garbine Muguruze, koja je pobijedila.

Đoković nije posmatrao sam ovaj meč, već je sa njim u društvu bila i žena plave kose, pa su se mnogi zapitali ko je ona?


Foto: EPA/Clive Brunskill

Ipak, nije nepoznata, jer je riječ o Eleni Kapelaro, koja je u timu srpskog tenisera zadužena za odnose s javnošću u inostranstvu.

Elena i njen partner Edoardo Artaldi (svi ga zovu Dodo) su italijanski menadžeri.

Upoznali su se sa Đokovićem 2009. kada je imao samo jednu grend slem titulu (Australijan open 2008). Tada je potpisao ugovor sa italijanskom firmom za sportsku opremu gdje je Artaldi radio.


Foto: EPA/Clive Brunskill


-  Praktično smo živjeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svijetu, a da je odvojen od porodice.

Kada se Novak rastao sa renomiranim italijanskim brendom nastavio je da radi sa Artaldijem, koji je napustio firmu da bi Beograđaninu bio menadžer. Od tada je postao dio srpske familije.

.

.

.

.

.


Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.