x

Ko bi mu dao 60 godina i više

Đole 63 godine, a Vesna 40 i za njima padaju vilice na plaži u Budvi: Zbog savršene pozadine i čelik trbušnjaka svi se okreću za njima!

Denseri sa dvoje djece odmaraju u elitnom budvanskom hotelu, gdje su tradicionalno već godinama unazad, pa koriste sve beneficije ovog kompleksa.

FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Vesna i Đole Đogani sa sinom Andrianom i kćerkom Laurom, smjestili su u se u luksuznom budvanskom hotelu gdje su stalni posjetioci, te nisu žalili novac kako bi uživali i svojim nasljednicima napravili ugođaj za pamćenje.


- Oni su svake godine ovdje. Opušteni su i normalni ljudi. Ovaj hotel je preskup. Za sedam dana morali bi da izdvoje preko pet hiljada, ali mislim da to njima nije problem čim su ovdje. Đole i Vesna su kao tinejdžeri. Ne odvajaju se jedno od drugog, stalno idu da se kupaju zajedno. Velika su im djeca. Vidjela sam sina prava momčina, a kćerkica je još mala, ali liči na Vesnu- kaže jedna starija gospođa koju smo zatekli na plaži i dodaje:


- Dok se sunčaju, zovu rum servis. Tu bude sokova, vode, voća. Ne žale novac. Vidim da ove djevojke gledaju Đoleta. Ko bi mu dao 60 godina i više. Kako mladić je. A Vesna je baš zgodna žena. Đole se ne odvaja od nje, rekla bih da je ljubomoran. Takvu ženu ne bi smio da ispusti.

Malo ko zna da Vesna i Đole uprkos dugogodišnjoj ljubavi nikada izgovorili sudbonosno „da“, ali i da je glavni krivac za to upravo ona.


- Zato što nećemo, ja neću, ne pada mi na pamet! Na žalost to su neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se nekako drže toga kao da je to jako važno, prave ogromne svadbe i puno toga tu bude, a život je zapravo ono što se poslije dešava u životu. Ranije sam čak imala strah od toga, da bi to možda prekinulo naše trajanje i ljubav, strast i sve ostalo. Sada sam u fazonu da mi to neće potvrditi ljubav i poštovanje- rekla je ranije za “Grand” Vesna i priznala da joj ni malo ne smeta što je njen dragi ne oslovljava sa “supruga“ u javnosti.


- Ne oslovljava me tako ali znam da me mnogo hvali kada nisam tu, a kada sam tu kritikuje me!- sa osmijehom je ispričala pjevačica.

S druge strane, Đole se osvrnuo na ljubomoru u braku, pa dodao da Vesna ume sa njim, te da mu, za razliku od prethodne žene Slađe Delibašić sa kojom je proveo mladost, ona više odgovara sada, u nekim zrelijim godinama.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.