x

Drama pri renoviranju: Žika Jakšić uložio 30.000 eura u novu vilu, a onda je uslijedio šok!

Žika Jakšić, producent Granda, prije dva mjeseca se uselio u novu vilu u elitnom dijelu Bežanijske kose, ali su ga sačekale muke prilikom renoviranja.

Žika je uložio 30.000 eura u novi dom, ali je nakon toga morao da iskešira još novca jer su majstori izgrebali parket i postavili krive štokove od vrata, piše Alo.

– Žika već nekoliko mjeseci ima problem sa majstorima koji su mu renovirali dom na Bežanijskoj kosi. Jakšić je započeo sa radovima još prije nego što je počela aktuelna situacija u zemlji i tada je sve teklo po planu. Međutim, čim je uvedeno vanredno stanje, počeli su ozbiljni problemi. Ne samo da su majstori zabušavali na poslu, već su i odlagali dolaske – tvrdi izvor ovog lista i dodaje:


– Sa sinom Andrejem se uselio u novi dom, a majstori su dolazili kada su mogli i završavali radove u hodu. Međutim, već tada su napravili prvi propust kada su postavili krive štokove od vrata u spavaćoj i dnevnoj sobi. Ali, to im nije bila jedina greška, već su upropastili i novi parket.

Kako se navodi, Žika je za neke propuste imao razumijevanja, ali zbog parketa je pobijesnio.


– Jakšić je imao dosta razumijevanja za sve sitne greške koje su mogle da se rješavaju u hodu, ali je pobjesnio kada je vidio da su mu majstori uništili novi parket. Naime, u brzini su pri hoblovanju izgrebali parket jer nisu sačekali da se osuši lak kojim su premazali podove. Na nekim mjestima se parket čak i podigao, a vidljive su i pukotine. On je bio veoma bijesan, te sada traži nove majstore kako bi mogao što prije da ima potpuni ugođaj u svom novom luksuznom domu. Takođe, već je počeo sa pripremama za ljeto jer u svom velikom dvorištu ima i bazen. Tu planira da provede ljetnji odmor jer ove godine najvjerovatnije neće ići na more – ispričao je izvor blizak producentu.

Žika Jakšić za sada nije komentarisao ove navode.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.