x

preboljela ga

Draško Stanivuković pao u zaborav: Tanja Savić našla novog dečka, drugarica je provalila, a evo ko je...

Pjevačica Tanji Savić konačno je svanulo i na poslu i u ljubavi. Pjevačica žari i pali na nastupima, radi po nekoliko dana u nedjelji, a više ne krije ni da je voljena. Mnogi komentarišu i drastičan preokret u njenom odijevanju. Na Tanji je sada sve skupo, lijepo usklađeno, sa stilom iskombinovano, a pritom ona i zrači radošću.

- Tanja sve krije kao zmija noge. Kad je pitamo jel ima nekog, da li joj se udvaraju, počne da se smije, pocrveni i mijenja temu. Takva je. Ali, poznajem je, vidim da je zaljubljena do ušiju i da joj je uzvraćena ljubav. Sad, da li neće da priča da ne urekne, ili se plaši da se ne sazna, to već ne znam, ali svi sumnjamo da je to neko iz inostranstva - kaže njena drugarica za Svet.


- U posljednje vrijeme je napunila orman baš lijepom garderobom, počela je da vodi računa o odijevanju, i brate, nasmijana je, djeluje srećno, ispunjeno. Nema ona problem da kupi sebi te markirane stvari, baš lijepo zarađuje, ali ranije je pričala da ne želi da baca pare na krpe koje će da obuče jednom ili dva puta, kad taj novac može da pametnije investira ili potroši na djecu - zaključila je drugarica.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.