x

progovorio

Draško Stanivuković se oglasio o snimku gdje djevojka na njemu uči jahati konja!

Video koji kruži internetom nastao je prije tri godine i nije snimljen u Gradskoj upravi, poručio je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, nakon što je objavljen snimak na kome se vidi kako izvjesna djevojka na njemu uči jahati konja.

On postavlja pitanje zašto je video nastao prije tri godine objavljen baš danas.

"Zašto ne prije prije pola godine ili godinu, ili za dvadeset dana? Zato što danas govorimo o najvećoj aferi koja potresa Republiku Srpsku, najvećoj aferi u posljednjih 20 godina i cilj je da se pažnja skrene sa te teme", rekao je Stanivuković.


Dodaje da šaljivih video zapisa ima svaka osoba te da je nastao u krugu bliskih prijatelja.

"Ali eto i po neki bliski prijatelj služi režimu, a režim je svjestan koja opasnost mu prijeti od mene kao gradonačelnika. Ne bi me čudilo da ovakvih ličnih diskvalifikacija bude mnogo. Isto je bilo i sa videom na kojem vozim trotinet. Taj snimak nastao prije tri i po godine, a predstavljeno je da je snimljen sada, što apsolutno nije tačno", poručio je on.


Podsjeća da se fokus treba vratiti na temu, a to je kiseonik koji se daje pacijentima na UKC.

"Danas i dalje nema odgovora. Iznijeli smo jasne tvrdnje da firma koja uvozi kiseonik u Republiku Srpksu nije registrovana za to i da kiseonik nikada nije poslao ni prvu seriju kvaliteta. To sve jasno govori da je ovo najveći kriminal od kada postoji Republika Srpska i oni na to nemaju odgovor. Vratimo fokus na temu kiseonik. Svi mi imamo slobodno vrijeme, svoje greške i privatni život. Razlika je što moje greške mogu našteti samo meni, a njihov čitavom narodu", rekao je Stanivuković.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.