x

PREPRIČALA NEMILI DOGAĐAJ

Drmnula sam pola flaše viskija, upala kod Pece, a on... Maja otkrila šta se desilo kada je javnost saznala za aferu sa Pecom!

Maja Marinković prisjetila se trenutka kad je objavljen njen snimak sa Pecom Raspopovićem i ugledala naslov "Skandal vijeka". Maja kaže da je odmah otrčala kod Pece koji je pokušao da je smiri.

- Ja se šminkam, zovni mi telefon i napišem: "Ne mogu da pričam, piši". Kad ono meni stiže naslov "Skandal vijeka", ja šminkerki odmah tražila vodu. Upadam kod Pece, on se kupa i kaže: "Hajde, šta ti je". Taki nervni slom, zove me Tijana, Olga, mama... Telefon mi se usijao, portal zove ne prestaje. Ja sam upalila režim aviona, otišla drmnula pola flaše viskija da proslavim muku. Nisam smjela Takija da zovem, samo Tijanu da mu kaže da je sve u redu. Ona je poslije spustila loptu i stala na moju stranu, stvarno je drug. Tu smo spustili loptu, Takiju se nisam dva, tri dana javljala na telefon. On kad je došao na superfinalnu žurku novinari ga spopali gdje sam, ali šta je on kriv što sam ja luda? - govorila je Maja.


- Sa mnom ne mogu da izdrže jer nisam glupa, možda nisam obrazovana i načitana, ali ja sve vidim. Ja nikad ne varam, nisam koristoljubljiva. Volim ili ne volim. Ako si moj dečko, ne možeš da imaš druge ribe i to je pošteno - nastavila je Marinkovićeva.

- Što ste prekinuli onda? - pitala je Jelena.


- Bolesno je ljubomoran. Ja sam sebe zapostavila, nisam izlazila, ultimatumi, nema drugara. Moji drugari u spoljnom svijetu su sportisti ovi i oni, a ja sam sve batavila zbog njega. Ja sam za ulazak obukla neku zatvorenu haljinu, on me pitao kako takva da idem, pa sam obukla onu sa staklima, rekao je da uđem kao zvijezda. Ja njega zovem kad treba da mi kupi pidžamu, veš, trepavice, voli me kao Boga - nastavila je Maja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.