x

"željela sam da to uradim"

Dušica napustila bolnicu samo 15 sati poslije ugradnje silikona: Nisu male, imam dvije nove cimerke!

Voditeljka Dušica Jakovljević izašla je iz privatne bolnice u kojoj je jučer, 23. novembra, imala operaciju ugradnje silikona u grudi. Iako mnoge žene nakon takvog zahvata ostanu u bolnici nekoliko dana, ona je 15 sati nakon iste napustila kliniku i to - nasmijana.

- Na šta ličim?! (smijeh) - našalila se po izlasku.

- Ni malo mi nije bila frka... Anesteziolog je fantastičan, kao i žena koja sprema za operaciju. Krenula je da sklapa neke rime i ja sam utonula u narkozu tako što sam rimovala nešto, toga se sjećam i više se ne sjećam ničega. (smijeh) Cimerka, koja se zove Milena, mi je rekla da sam udarala nogama kad sam se pobudila, toga se ne sjećam i onda sam pitala sve vrijeme "gdje je Milena, gdje je Milena?", jer je ona bila uplašena i svako buđenje sam brinula da li je njoj završena operacija i kako je ona prošla. Sad moram ja malo da se smirim, jer ja sad mislim da mogu sve. Meni je važno da mi kažu šta smijem, šta ne smijem. Bilo mi je kul - rekla je Dušica, prenosi Telegraf.


Foto: ATA Images

- Proces oporavka traje oko dva mjeseca, tako nešto. Ne smijem da držim ruke na stranu, ne smijem da podižem ništa, uspjela sam sama da stavim sočiva, da se umijem... Stvarno nije ništa strašno, ja sam to htjela da uradim - dodala je okupljenim medijima.


- Mnogo sam srećnija, nije da ne boli i više razmišljam da ne uradim nešto pogrešno, da ne zeznem nešto ja. Jako sam srećna jer sam mnogo dobro to podnijela, stavila sam na pozadinu ovo - šta će meni superheroji, ja sam sebi super cura. Tako je i ispalo. Baš se osjećam nekako kao supergirl, mislim da je to najbitnije, samopouzdanje - objasnila je nasmijana voditeljka.

Na temu veličine grudi našalila se:

- Nisu male, imam dvije nove cimerke. (smijeh) Sve je super, više mi je bilo da mami kažem da je sve ok, da ne boli. Imala sam adrenalin, neizdrž da izađem što prije.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)


Izvor. Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.