x

EKSKLUZIVNO! KARLEUŠA I EMIR LAPSUS SNIMILI DUET: Ovo je dio teksta njihove pjesme!

Jelena Karleuša i Emir Aličković iz Lapsus Banda su snimili duet, koji bi do kraja godine trebao ugledati svjetlo dana, saznaje Ekskluziva.ba portal. Jelena radi na albumu duži period, ima sedam snimljenih pjesama, a među njima se nalazi i duet sa Emirom. 

Jelena Karleuša već duži period najavljuje nove pjesme, a prema njenim riječima sada je i zvanično kako će se premijera istih desiti u 2018. godini. Pored toga što se nagađa o saradnji sa reperkom Senidah, Jelena se odlučila na kolaboraciju sa Emirom iz Lapsus Banda.


Jelena ne otkriva gotvo ništa kada su novi projekti u pitanju, jer svaki put kada bi nešto najavila, njene kolegice bi bile brže i preuzele njenu ideju. Zbog toga nije došlo do dueta sa Sajsi MC, Jalom i Bubom, ali su Jeleni svakako inspiracija mladi ljudi, među kojima je Kakanjac koji je sa Lapsus Bandom postigao ogroman uspjeh u regionu.


Karleuša se na Twitteru pohvalila fotografijom iz studija "Atelje Trag", a fanovi su odmah uočili Emira Aličkovića. Njega je odala crvena dukserica, a Jelena je ujedno otkrila dio teksta njihovog dueta. "Suzama se muškim hranim...", kratko je napisala JK uz heštag "XY" i "Predator". Ona je već ranije najavila pjesmu pod radnim nazivom "XY", pa nije poznato šta predstavlja heštag "Predator".


Ona je neposredno prije toga objavila fotografiju iz muzičkog studija uz opis: "Pretvorilo se srce u kamen...", ali za sada je nepoznato da li je to dio iz duetske pjesme sa Emirom ili njenog singla.



Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.