x

Ekskluzivno: Prva fotka Ognjena Kuzmića iz bolnice!

Ognjen Kuzmić (29) bori se kao lav! Centar Crvene zvezde doživio je 14. jula u zoru tešku saobraćajnu nesreću, četiri dana kasnije se probudio iz kome, a već u ponedjeljak je iz šok-sobe prešao na intenzivnu njegu Urgentnog centra. Snagu za nevjerovatno brz oporavak Kuzmić dobija od porodice, koja je danonoćno u bolnici.

Čim je saznala za udes, supruga Tomiša je sa sinom Nikolajem i kćerkicom Milanom stigla iz Amerike, iz San Franciska, i sad se ne razdvajaju od glave kuće. Ognjen je zbog njihove ljubavi vidno raspoloženiji, a vjeru u potpuni oporavak uliva i njegova želja da i u bolnici živi normalno. Tako je odmah po dobijanju dozvole ljekara stao na noge, a prema riječima zaposlenih u Urgentnom centru, uspješno se prošetao po spratu. Kad se umori, Kuzmić se vrati u sobu, a vrijeme u bolničkoj postelji prekraćuje čitanjem knjiga.


Da je dobro raspoložen, vidjelo se i kada je Ognjenu u posjeti bio kapiten crveno-belih Branko Lazić. On mu je prenio poruke podrške svih u klubu, a na hiljade njih dobio je i preko društvenih mreža. Nekadašnji i budući saigrači zbijali su šale, a Kuzmić je za kapitena imao čak i zahtjeve šta bi volio da mu donesu da jede.

Koliko oporavak dobro teče, iznenađeni su i svi u bolnici. Naime, kada je iz Banjaluke helikopterom prevezen za Beograd, nekoliko sati poslije udesa nedaleko od Prijedora u Republici Srpskoj, kad se vraćao sa svadbe, malo ko se usuđivao da da prognoze o košarkaševom stanju. Međutim, njemu su operacijama sanirane, pre svega, povrede glave, zbog čega je ubrzo i probuđen iz kome.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.