x

Emina Jahović priredila Sarajlijama fantastičan koncert u prepunom Coloseum Clubu! (GALERIJA)

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih pop pjevačica na Balkanu Emina Jahović je prvi put nastupila pred sarajevskom publikom. Coloseum Club je prethodne noći bio centar dobre zabave, a druženje sa poznatom pjevačicom je proteklo više nego fenomenalno s obzirom na to da je napravila atmosferu za pamćenje. 

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Apsolutno jedan od najiščkivanijih događaja u Sarajevo je bio nastup Emine Jahović u Coloseum Clubu. Popularno mjesto dobre zabave je ovim koncertom otišao korak dalje i pokazao zašto je upravo u Coloseumu najbolja zabava o kojoj priča cijeli grad. 


Emina iza koje stoji pet uspješnih albuma je svojim hitovima rasplesala i raspjevala prepun Coloseum Club. Publika je sa oduševljenjem izvodila njene pjesme, a atmosfera je tokom cijele večeri bila na visini zadatka. Baš kao i sama Jahovićeva, koja je sve oduševila. Pozitivnu energiju je prenijela na sve goste Coloseuma. Svi koji su prisustvovali događaju zasigurno su puni pozitivnih utisaka. 


- Sretna sam što napokon pjevam u Sarajevu, gradu za koji me veže mnogo stvari, a najviše predivni ljudi, prijatelji i porodica koju ovdje imam. Sarajevo je slično mom Novom Pazaru i Istanbulu, to je grad koji ima dušu i kojem se uvijek rado vraćam. Do sada nije bilo prilike da nastupam, ali zato često dođem privatno i obavezno prvo obiđem Baščaršiju – kazala je ova pjevačica.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.