x

EMOTIVNA OBJAVA

Emina Jahović sinov rođendan proslavila skromnom tortom i u užem krugom prijatelja!

Emina Jahović danas je na svom Instagram profilu objavila fotografije s proslave rođendana njenog sina Yavuza.

Kako se vidi na fotografijama koje je objavila, srbijanska pjevačica odlučila je skromno proslaviti djetetov 11. rođendan, a podijelila je i neke stare fotografije svog sina Yavuza.

"Moje sve, moja bezuvjetna i cijela ljubav. Najbolji sin, najbolji mali brat, najbolji rođak, najbolji prijatelj... Neka te Bog blagoslovi Yavusko", napisala je Emina u emotivnoj objavi.


Jedna od fotografija prikazuje kako Yavuz puše svijećice zajedno sa svojim starijim bratom Yamanom i Eminom, a s njima sjede i njihova dva kućna ljubimca. Na nekim fotografijama se može vidjeti i mala torta s kojom su obilježili ovaj važan dan.


Na kraju je podijelila i video na kojem se nalazi i nekoliko njegovih prijatelja, a gdje su čuje njen glas kako na turskom jeziku pjeva pjesmicu "Sretan rođendan".

Inače, oba sina je rodila dok je bila u braku s Mustafom Sandalom, kojeg pjevačica optužuje za neodgovorno ponašanje kada je riječ o finansijama, a mediji su nedavno izvještavali da je pjevačica tužila bivšeg supruga te da je sudski postupak vezan za plaćanje alimentacije u toku.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.