x

"molite se za mene"

Emotivno obraćanje supruge Sinana Sakića: Svih ovih godina sam bila zatvorenik! Htjela sam da legnem i umrem!

Sabina Sakić, udovica legendarnog pjevača narodne muzike Sinana Sakića, poslije dužeg vremena obratila se javnosti i priznala kroz šta je sve prolazila u proteklom periodu.

Nije imala mira otkako joj je muž preminuo 2018. godine - godinama je ratovala sa muževljevim nasljednikom Rašidom, koji je preminuo ovog proljeća. On ju je krivio sa Sinanovu smrt, sporili su se oko nasljedstva, a prijavljivala ga je policiji zbog prijetnji. Sada je, međutim, Sabina riješila da smogne snage i uzdignute glave nastavi dalje.


- Želim da vam se obratim i da vas pozovem sve na otvaranje mog ateljea u kom se nalazi i Sinanov muzej. To će se desiti 13. oktobra na Sinanov rođendan, tako sam odlučila - počinje priču Sabina u video-snimku koji je objavila na svom TikTok nalogu.


Znam da ste se mnogi pitali zašto se ne pojavljujem u javnosti. Naravno da nisam mogla, i sad mi je ovo teško palo, iskreno, jer ja sam rođena da širim ljubav, emociju, a nekako bih sad plakala, potrudiću se da to ne uradim. Svih ovih godina sam bila zatvorenik koji je živio u samoći i razmišljanjima, u svom svijetu... Od 13. jula desilo mi se tako nešto u životu gdje sam mogla da biram da li ću dalje da idem da živim, da ispunim moje i Sinanove želje ili da legnem nekako i da umrem. Zamoliću vas za razumijevanje za nepovezane riječi koje izgovaram, to je sve zbog treme i nejavljanja... - rekla je Sabina i dodala:


- Mnogi ljudi su bili zabrinuti za moje zdravlje, očekivali su možda da neću preživjeti, ali eto, preživjela sam. Dakle, sada ćete imati priliku da me gledate u drugačijem svjetlu. Zamoliću vas sve da se molite za mene, da mi šaljete ljubav, da me prihvatite ovakvu kakva jesam. Stvarno vam se izvinjavam što vam se nekako nespremno obraćam. Očekujem vas 13. oktobra, ako ste u mogućnosti da dođete na otvaranje.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.