x

Ena odlučila da stavi tačku na odnos sa zadrugarom: Janjuševa žena podnijela zahtjev za razvod braka, traži puno starateljstvo nad kćerkom!

Ena Janjušević, još uvijek zakonita supruga učesnika "Zadruge 3" Marka Janjuševića Janjuša, odlučila je da stavi tačku na deceniju dug brak zbog javne afere koju Marko ima u rijalitiju. Kako Srpski telegraf saznaje, Ena je bila kod advokata i podnijela je zahtjev za razvod braka, a zbog okolnosti koje su je na to navele tražiće i puno starateljstvo nad njihovom kćerkom Krunom.

Izvor blizak porodici Janjušević tvrdi da je Ena veoma zabrinuta za kćerku i da joj je najbitnije da nju maksimalno poštedi svega što može da je povrijedi.

- Ena je divna majka, porodična žena, ova situacija ju je dotukla. Ćutala je i naučila kroz godine braka da zažmuri na neke Janjuševe izlete i aferice da bi sačuvala porodicu, ali ovo je zaista previše. Mjesecima je van sebe, pije lijekove za smirenje, od sramote ne može na ulicu da izađe, a opet sve od sebe daje da Kruna to ne primijeti - navodi izvor.


Janjuševa žena je, po navodima izvora, i nakon prve sezone "Zadruge", u kojoj je Marko bio prisan sa Anom Korać, htjela da se razvede, ali ju je on tad ubijedio da će započeti novi život u Kini.

- Već je Ena nekoliko puta htjela da okonča to rasulo od braka, ali je uvijek odustajala zbog Krune. Nakon prve javne sramote sa Anom, koja je, sada gledajući, daleko manja od ove sa Majom, Ena je htjela razvod, ali ju je Marko kumio i molio da odustane i govorio joj: "U Kini nas niko ne zna, ostavićemo sve iza sebe". Ona je na tu priču nasjela, ali sada nema šanse. Povjerila mi se da je bila kod advokata i da je papirologija spremna. Podnijela je zahtjev, tako da će Janjuša po izlasku iz rijalitija dočekati papiri - objašnjava izvor.

Kako dalje saznajemo, Ena će tražiti puno starateljstvo nad malenom Krunom jer ne želi da njeno dijete gleda žene sumnjivog morala koje se vucaraju sa tatom.


- Toliko je ogorčena jadna žena da više ne zna šta da radi. Tražiće da ona bude jedini Krunin staratelj jer dijete ionako kao da nema oca. Rekla je: "Kruna je veći dio života provela bez Janjuša nego sa njim. Od izlazaka, putovanja, rijalitija, Kine, u kojoj je mjesecima bio sam, ona kao da nema oca. Uzeću Krunu na sudu. Za nju je najbolje da odrasta sa mnom, a njega što manje da viđa. Neću da mi dijete gleda njegov k..varluk po kući, Maju i njoj slične. Ko zna kakve će sve dr.lje dovoditi u stan kad se odvoji od nas. U moju kuću ući neće, moje dijete u njegov k..varluk takođe, a on neka radi šta hoće sa životom". U pravu je žena, ko bi preko onakvih stvari prešao - završava izvor.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.