x

Zenica

Energični Laka i Mirela održali nezaboravan nastup u Zenici! (Galerija)

Na scenu Zenica Summer Festa izašao je dobro poznati muzički dvojac – Laka i Lela. Prošlo je 15 godina otkako je ovaj simpatični i energični dvojac nastupio kao predstavnik Bosne i Hercegovine na Eurosongu u Beogradu gdje su zasluženo osvojili simpatije mnogih veselom melodijom, otkačenim kostimima i zanimljivom koreografijom, a uspjeli su se plasirati i u finale.

Veliki broj posjetitelja, zajedno sa Lakom i Lelom, uglas su pjevali hitove “Pokušaj”, “Brko brkane”, “Sloboda”, “Ostarih” i mnoge druge.

“Mi generalno ne pratimo trendove, jer trendovi obuzmu ljude u svakom smislu i prestanu biti dobri. Tražiš nešto drugačije, da bi se razlikovao od tog mora istog, pa se po tom principu tako i oblačimo, ponašamo, nastupamo i pjevamo”, istakla je Mirela.

Večeras na istom mjestu, u srcu Zenice, Trgu Alije Izetbegovića očekuje nas još jedan mega koncert.Večeras se spušta zavjesa na ovogodišnji Zenica Summer Fest, a čast da Festival zatvori pripala je Jeleni Rozgi i vjerujemo da će festivalski trg biti puniji nego ikada.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.