x

Ermina Pašović opasan lažov! Oglasio se njen navodni rođak: Ja sam nju upoznao tek prošle godine, zabraniti ću joj ulaz u klub! (VIDEO)

Sarajevska porodica Trbović često je spomenuta u rijalitiju Zadruga, pogotovo otkako je na imanje na Šimanovcima uselila Ermina Pašović koja Trboviće spominje kao svoje prve rođake. Vlasnik “Downtowna” i “Zone” doveden je u neprijatnu situaciju jer je ova plavokosa učesnica spomenula “da njeni mrze pravoslavce”, pa je u intervjuu za Senzaciju i Ekskluzivu odlučio da se ogradi od nje.


- "Naravno da nije istina da zajedno držimo klubove, ona je ovdje običan gost, kao i svi. Opet je dobrodošla, ali ako ovako nastavi da sa nama prijeti, naravno da ćemo pokrenuti tužbu i svakako zabraniti joj ulaz. Ona udara na naš obraz i klubove, a nema veze sa nama. Ja sam tu djevojku upoznao prošle godine kada je bio Sarajevo Film Festival. Ona je došla i rekla da mi je rodica. Kako sam se raspitao, ona meni dođe preko mog rahmetli dede neka rodica, sad koje koljeno ne znam niti me interesuje", priča Amar Trbović i komentariše Ermininu izjavu kako njeni mrze pravoslavce:


- "Normalno da mi je napravilo neugodnost. Ne znam njenu familiju nikako, a ne vjerujem da je to istina. Drugo, napravilo mi je neugodnosti jer ja držim klub, mi smo u Sarajevu multietični. Eto Bane kad je prvi put dolazio krio je tetovaže. Pitam ga šta to radiš, kaže on: "meni je Lepi Mića rekao ako mi vide tetovaže da će me prebiti, pržiti…" Isto kao da smo mi ovdje… Zato bih volio da kažem Mići, on je odavde iz Sarajeva, bio je ovdje konobar. Šta on ima protiv Sarajeva, što on ne smije da dođe, to je drugo. Da ne širi u javnost krivu sliku o našem narodu, mi to ne gledamo, evo kod nas udaljeno u 100 metara pravoslavna i katolička crkva, a ovamo džamija, tako da mi to ne gledamo. Mi smo multietični, svačiju vjeru poštujemo”.

Budući da je kod njega nastupao i Lazar Čolić Zola, Amar je ispričao šta je govorio o Miljani prošlog ljeta:

“Mi smo ga zezali i pitali za Miljanu. Kaže to je luda cura, ne možeš joj vjerovati, da ne može sa njom”.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Senzacija.ba/Ekskluziva.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Samo želim da cijeli svijet zna za ovu urotu s čarolijom koju sam upoznao prije nekog vremena, ne mogu reći sve što je učinio za mene. supruga me napustila prije 4 godine sa svojom djecom surfala sam mrežom kad sam na internetu upoznala svjedočanstvo ovog divnog muškarca, odlučila sam da ga isprobam i moja supruga se sad vrati i opet smo sretni jer je uzrok previše napisan sve što mogu reći je hvala vam puno, jako sam sretan. i uvjeravao me da čini puno magije, uključujući Ljubavna čarolija Čarolija snage Čarolija uspjeha Sudbina bolesti Sudbina trudnoće Čarolija braka Čarolija rada Čarolija zaštite čarolija da bi pobijedio bilo koji sudski slučaj čarolija za sreću itd. trebate njegovu pomoć, moćni dr. Ajayi kontaktirajte ga na ovu adresu e-pošte ([email protected]) ili mu dodajte na whatsapp +2347084887094 i razgovarajte o vašem problemu. Dobar je čovjek i uvijek ću mu biti zahvalan. Hvala vam.